Skvělý vánoční dárek pro kohokoli je lahodný AHMAD TEA

14.11.2022 \\ Alko/Nealko

Vánoce se kvapem blíží a jako každý rok se i letos společnost rozdělí na dvě skupiny. Zodpovědné milovníky svátků, kteří nenechávají nic náhodě, pořizují dárky v průběhu roku, během podzimu ladí poslední detaily a s prvním Adventem mají vše řádně zabaleno. Zbytek populace propadá i přes veškeré snahy a předsevzetí začít s přípravami zavčas, nebo alespoň dříve než loni, tradiční předvánoční panice, shonu a stresu, kdy každá inspirace je doslova k nezaplacení. Ať už se řadíte do kterékoli skupiny, vězte, že inspirace v podání AHMAD TEA vám náročné přípravy usnadní. V nabídce je hned několik druhů nádherných dárkových kazet, stačí si jen vybrat ten správný dárek pro vaše nejbližší.

TEA TREASURE (6 x 10 alu sáčků, doporučená cena 339 Kč)

Kolekce černých a zelených čajů

Dóza "Čajový poklad" je perfektní sadou pro každého milovníka čaje. Díky šesti ceněným směsím, které se v ní ukrývají, si můžete vychutnávat nádheru čaje Ahmad Tea od rána, přes poledne, až do večera. Ať už hledáte uklidňující černý čaj, nebo toužíte po očistném zeleném, tato truhla čajů nabízí všechny poklady, které vám pomohou zvládnout den.

Obsahuje těchto 6 čajových směsí:

  • English Breakfast
  • Earl Grey
  • English Tea No. 1
  • Green Tea Pure
  • Jasmine Romance
  • Mint Mystique

English Breakfast je vším, čím by oblíbená britská směs měla být – bohatým a uklidňujícím spojením sladového Assamu, svěžího Ceylonu a silných keňských čajů. Do podobné směsi černého čaje přidáváme naše charakteristické bergamotové aroma a vytváříme tak náš sofistikovaný Earl Grey. Ten je tak dobrý, že dokonce získal ocenění Great Taste. Stejně jako náš anglický čaj č. 1, elegantní černý čaj, který je svěží a oživující, jen s jemným nádechem bergamotu. Pro ty, kteří dávají přednost zelenému čaji, je naprostou klasikou zelený čaj Pure. Jedná se o směs jemných čínských zelených čajů, která obsahuje prvotřídní lístky Chun Mee, jež dodávají čaji sladký, oříškový charakter. Zaoblený a travnatý čaj je ideálním nápojem, kdykoli je zapotřebí regenerační síla kvalitního zeleného čaje. U našeho oceňovaného čaje Jasmine Romance se čerstvá poupata jasmínu vrství se stejnou směsí zeleného čaje. Poupata vdechují čaji svou charakteristickou sladkou vůni a vytvářejí kulatý čaj s jemnými květinovými tóny. Sušené lístky máty a charakteristické mátové aroma dodávají čaji Mint Mystique uklidňující mentolový nádech. Je to báječný šálek na oživení smyslů a také na podporu trávení. Všechny zelené čaje jsou pokladnicí antioxidantů a živin, což z nich činí obzvláště prospěšné nápoje.

Každý čajový sáček uvnitř dózy je jednotlivě zabalen ve fólii, což zaručuje jeho čerstvost.
To znamená, že si vychutnáte 60 šálků čaje skvělé chuti, přesně tak, jak to čajoví mistři zamýšleli. Přiložené směsi patří k našim nejoblíbenějším čajům, takže tato sada je ideální
do práce i domů a je krásným dárkem pro ty, kteří si potrpí na ty nejlepší věci. Obdélníkovou dózu Tea Treasure jsme zachovali jednoduchou a elegantní – jedná se o robustní kovovou truhlu se saténovým povrchem v barvě kachních vajec a zlatými detaily v barokním stylu. Nadčasový design je ideální k tomu, aby dodal každé kuchyni trochu bohatství. Po vypití čaje lze nádobu doplnit oblíbenými čaji Ahmad nebo ji použít jako praktickou úložnou schránku.

KEW GARDEN SELECTION (40 alu sáčků, doporučená cena 299 Kč)

Nemůžete se rozhodnout, který ze čtyř druhů z řady Kew Beyond the Leaf je nejlepší?
Pořiďte si je všechny! Elegantní dárková kazeta, ozdobená jemným květinovým vzorem, obsahuje výběr těch nejlepších černých čajů: Garden Afternoon, Elegant Earl Grey, Splendid Ceylon, Majestic Breakfast. Výjimečná spolupráce kombinuje čtyři generace znalostí o čaji a krásu královské botanické zahrady Kew Garden. Řada čajů Kew Beyond the Leaf nabízí neobyčejný čajový zážitek, z každého doušku dýchá historie a dlouhá léta, která čajoví mistři strávili mícháním dokonalé kombinace čajových lístků. Zastavte se na chvíli a vzdejte hold přírodě a rostlinám, které toto vše umožnily.

Dárkové balení obsahuje:

  • Majestic Breafast – černý čaj (směs: Srí Lanka, Assam, Kenya)
  • Splendidn Ceylon – černý čaj (směs: Srí Lanka)
  • Elegant Earl Grey – černý čaj, bergamotové aroma (Malawi, Kenya)
  • Garden Afternoon – černý čaj, lehké aroma bergamotu (Assam, Kenya, Srí Lanka)

EXCLUSIVE TEA CADDY (5 x 6 alu sáčků, doporučená cena 249 Kč)

Exclusive Tea Caddy je kolekce vybraných čajů s krásnou vánoční plechovou dózou. Spojení těchto zelených a černých čajů rozhodně potěší všechny milovníky čaje.

Dárkové balení obsahuje:

  • Earl Grey
  • English Breakfast
  • Darjeeling
  • Green Tea Pure
  • Jasmine Green Tea

DREAM COLLECTION (4 x 8 alu sáčků, doporučená cena 249 Kč)

Luxusní plechová dóza Dream Collection je dokonalým dárkem pro všechny snílky a milovníky ovocných čajů.

Dárkové balení obsahuje výběr ovocných čajů (4 druhy x 8 alu sáčků):

  • Strawberry & Chilli
  • Mango & Orange
  • Blueberry & Cinnamon
  • Peach & Raspberry

VÁNOČNÍ OZDOBA SPLENDID CEYLON (25 g – sypaný čaj, doporučená cena 109 Kč)

Stylová vánoční ozdoba s 25 g osvěžujícího sypaného čaje Ahmad Tea Splendid Ceylon
z kolekce KEW Garden. Ceylonské čajové lístky patří mezi nejoblíbenější čaj celého světa
pro své povzbuzující účinky a krásnou barvu. Naši čajoví mistři doporučují tento čaj servírovat s plátkem citronu pro dokonalý ceylonský zážitek.

TIMELESS COLLECTION (9 x 8 alu sáčků, doporučená cena 399 Kč)

Tyto čajové směsi jsou připravovány s ohledem na výjimečnou chuť a vyváženost a představují výběr z celé řady úžasných čajů. Pro milovníky klasického černého čaje je určena směs English Breakfast – je vším, čím by oblíbená britská směs měla být. Bohatým a uklidňujícím spojením sladového Assamu, svěžího Ceylonu a silných keňských čajů. Podobnou směs používáme
i pro Earl Grey, do kterého přidáváme naše exkluzivní charakteristické bergamotové aroma. Tím se z něj stává skutečně sofistikovaný nápoj. Náš Earl Grey je dokonce tak dobrý, že získal ocenění Great Taste. Stejně jako náš English Tea No. 1, elegantní černý čaj, který se skvěle hodí k odpolednímu popíjení. Tento svižný a osvěžující čaj s jemným nádechem bergamotu je považován za jednu z nejlepších směsí s dílny Ahmad Tea, která vás díky své přirozeně pikantní svěžesti povzbudí, když to nejvíce potřebujete.

Tato TIMELESS KOLEKCE je vhodná i pro milovníky černého čaje, kteří dávají přednost ovocnějšímu nálevu. Strawberry Sensation je blahodárnou směsí afrických čajů, kousků sušených jahod a exkluzivního aroma, která vytváří krásný letní odvar. Vychutnejte si ho takový, jaký je, pro svěží ovocný šálek, nebo ho zkuste silný s trochou mléka, pro bohatší nápoj ve stylu "jahody a smetana". Lemon & Lime Twist je osvěžující, chuťově čistší černý čaj. Díky kouskům pravého citronu a limetky a exkluzivnímu aroma je to pikantní, osvěžující nápoj – jeden z nejoblíbenějších čajů zákazníků Ahmad Tea již více než 20 let. Pokud dáváte přednost exotičtějšímu, sluncem políbenému charakteru, pak oceníte lahodnou směs Peach & Passion Fruit plnou chutí zralého, sluncem zalitého ovoce. Tento čaj s přirozeně sladkou tropickou vůní dokáže rozzářit i ty nejšedivější dny.

Pro ty, kteří preferují lehčí nápoje, doporučujeme naše nejoblíbenější směsi zeleného čaje. Vše začíná u Green Tea Pure, klasického zeleného čaje. Směs jemných čínských čajů obsahuje prvotřídní lístky Chun Mee, které jí dodávají sladký, oříškový charakter. Zaoblený a travnatý čaj je ideálním nálevem, kdykoli si přejete získat posilující sílu kvalitního zeleného čaje.
U našeho oceňovaného čaje Jasmine Romance se čerstvá poupata jasmínu vrství se stejnou směsí zeleného čaje. Poupata vdechují čaji svou charakteristickou sladkou vůni a vytvářejí tak nádherný čaj s jemnými květinovými tóny. Sušené lístky máty a charakteristické mátové aroma dodávají čaji Mint Mystique povzbuzující mentolový nádech pro oživení smyslů
a podporu trávení. Zelené čaje Ahmad Tea jsou bohaté na antioxidanty a živiny, takže jsou obzvláště prospěšné, pokud si zrovna chcete dopřát zdravý požitek.

Fotogalerie