Navštivte Spa & Wellness Aquapalace Praha a užijte si podzim plný vůní

12.11.2022 \\ Krása

Podzim je obdobím, kdy je potřeba věnovat dokonalou péči tělu i naší mysli. Zastavte se na chvilku a dopřejte si luxusní aroma masáž v krásném prostředí Spa & Wellness Aquapalace Praha. Nechte se hýčkat nejlepšími odborníky z oblasti fyzioterapie. Navíc do konce listopadu obdržíte k masáži dárek v podobě voucheru do největšího Saunového světa v České republice.

V průběhu podzimu si tělo zvyká na teplotní změny a časté výkyvy počasí, jenž se promítají i do stavu naší nálady. Načerpejte novou energii a zrelaxujte po náročném dni či dlouhém pracovním týdnu. Aroma masáž je formou terapie, která díky éterickým olejům léčí, ale i zároveň uvolňuje celé tělo.

Saunový svět

Dopřejte si během chladných dní také čas na pravidelné prohřívání.  Saunový svět Aquapalace Praha je největším svého druhu v České republice. Nabízí 18 prohříváren včetně luxusního prostředí plného ochlazovacích bazénků a provoněných odpočinkových míst. Dělí se na tři části, které se dělí na klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část.

K ochlazení poslouží řada speciálních sprch a bazénků. Pro dosažení úplného uvolnění můžete vyzkoušet vířivky nebo relaxační zóny s lehátky. Navíc v průběhu saunové sezóny jsou pravidelně připravovány ceremoniály, které jsou vedeny špičkovými saunery. Odpočiňte si v luxusním prostředí pod taktovkou saunových mistrů a načerpejte energii na přicházející zimní měsíce.

Luxusní Spa & Wellness Aquapalace Praha

Součástí komplexu Aquapalace Praha je krásné a luxusní Spa & Wellness. Nachází se v prvním patře a nabízí širokou nabídku služeb nejen v oblasti kosmetiky. Dopřejte si špičkovou péči, ať už formou masáže, zkrášlovacích rituálů, manikúry, pedikúry ale i dalších tělových procedur. Mimo jiné se v prostorách Spa & Wellness Aquapalace Praha nachází tradiční turecké lázně Hammam či soukromé Spa s vířivkou a saunou.

Aroma masáž

Blahodárná, voňavá a relaxační masáž, která potěší každého. Pokud byste rádi udělali radost sobě nebo i svým blízkým, vybrat si můžete ze dvou variant délky procedury – 60 minut či 90 minut. Navíc je možné si zvolit vonný olej, jenž zlepší vaši náladu v průběhu masáže.

Rituál Queen of Egypt

Tento luxusní rituál pocházející ze Španělska si oblíbila již egyptská královna. Kleopatra patřila k milovnicím kosmetických procedur a potrpěla si celotělové peelingy, regenerační zábaly z mořských řas a omlazující masáže obličeje. Navštivte Spa & Wellness Aquapalace Praha a vyzkoušejte proceduru na vlastní kůži.

Manikúra a pedikúra

O tom, že jsou upravené ruce vizitkou každé ženy, není pochyb. A proto je péče o nety nezbytná po celý rok. Nezapomínejte na to, že i z malých detailů se skládá celkový dojem. Podcenit byste neměli ani péči o nohy. Pedikúra totiž není jen důležitou kosmetickou, ale i zdravotní procedurou a rozhodně není pouze sezónní záležitostí. Objednejte se na klasickou manikúru či pedikúru Deluxe ve Spa & Wellness Aquapalace Praha a užijte si hodinu královské péče.

Balneo & Medical

Součástí Spa & Wellness Aquapalace Praha je Balneo & Medical. Jedná se o moderní nestátní zdravotní zařízení, které poskytuje komplexní služby v oblasti fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Ať už vás bolí záda, nebo se nacházíte v pooperačním stavu, svěřte se do rukou nejlepších odborníků. Tým se skládá ze zkušených fyzioterapeutů a lékařů, kteří poskytují pacientům individuální a maximální péči. Nemusíte se bát dlouhého čekání na termín. V Balneo & Medical vás vezmou hned!