Listopad ožije tóny vietnamského HIP HOPU v DUPLEXU

08.11.2022 \\ Koncerty/Festivaly

V neděli 20. listopadu 2022, ovládne pražskou kulturní scénu jedinečná hudební událost. Show ACA LIVE, která se uskuteční v oblíbeném klubu DUPLEX na Václavském náměstí, představí svým divákům to nejlepší z vietnamského Hip Hopu!

DJové, rappeři a živé kapely pro vás připraví jedinečnou show plnou výbušné hudby. Na akci se vám představí hned čtyři interpreti, kteří jsou ve Vietnamu absolutní špičkou: Sony Tran, Hoang Ton, Blacka a Tage. Vystoupí ale také další úspěšní umělci, jako je Jakob Gunnarsson a Tommy Jay Brownson z Lohi5 band, nebo rapová skupina Dinastix, jejímiž členy je Thanh Dreal, Evol a Zuy. Koncert potrvá 3 hodiny, zábava však bude formou afterparty pokračovat až do rána! Zatímco pódium ve druhém patře bude věnováno fanouškům Hip Hopu a RnB, první patro ovládne elektronická taneční hudba. Chybět nebudou ani tanečnice, které z celé akce vytvoří opravdu žhavou podívanou.

Akce je pořádána skupinou ACA, jejímž cílem je vybudovat v Evropě komunitu obecných uměleckých aktivit, zvláště pak se zacílením na hip hop. Organizaci tvoří čtyři společnosti včetně Hanoi Square, autentické vietnamské restaurace nacházející se na pražském Novém Městě.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou show plnou hudby, tance a nezaměnitelné energie!

ACA LIVE

20. 11. 2022, od 21:00

DUPLEX-PRAHA, Václavské náměstí 21

www.duplex.cz

www.acarecords.eu

Fotogalerie