Čisté, jednoduché a elegantní - simply Simple pro sezónu podzim-zima 2022/23

07.11.2022 \\ Fashion

Polská značka Simple vítá nadcházející sezónu ve svém typickém minimalistickém, moderním stylu. Nejnovější kolekce navržená pro podzim a zimu obsahuje vše, co milovníci vznešené jednoduchosti hledají v módě, a zároveň mohou držet krok s výzvami moderního životního stylu. Paleta decentních tónů vycházející z modernizované nadčasové klasiky, doplněná dvěma výraznými odstíny, naznačuje, že nejnovější střihy Simple zůstanou v dámském šatníku mnohem déle než jednu sezónu.

Vstup do nové sezóny je dobrou příležitostí k analýze a následnému osvěžení kolekce ukryté ve vaší skříni. Koncept kapsulového šatníku je odpovědí na potřeby současných minimalistů, jejichž cílem je mít ucelený a vzájemně se doplňující šatník. Ten by se měl skládat z minimálního počtu oblečení, bot a doplňků, které chytrým kombinováním vždy vytvoří dokonalý outfit. Tato myšlenka inspirovala návrháře značky Simple při tvorbě kolekce pro podzim-zimu 2022/23.

„Mým cílem bylo vytvořit pohodlnou, každodenní městskou kolekci, která bude z velké části založená na klasice. Tvořil jsem tak zejména pro ženy, které chtějí víc než pouze standardní řešení. Rozhodl jsem se opřít o klasické kousky, ale "trochu je oprášit" a dodat jim moderní podobu pomocí konzistentního a jednoduchého barevného schématu. Univerzální, a v jistém smyslu nadčasové, formy jsou sestaveny tak, aby v šatníku zůstaly déle než jednu sezónu. Celek doplnily modely, které by měly být základem šatníku každé ženy,“ říká Wojciech Bednarz, head designer značky Simple.

Kapsulová kolekce Simple je přímým odkazem na klasické, podzimně-zimní ženské střihy, avšak v moderní edici vyznačující se pohodlným řešením a s důrazem na materiály. Řeč je o střizích a látkách, které i přes svou eleganci nijak neomezují v pohybu. Většina kousků je v decentních odstínech černé, béžové, slonové kosti a klasické tmavě modré, které jsou rozbité akcenty výraznějších barev jako jsou červená nebo sytě modrá. Takový výběr barev v kombinaci s nadčasovými střihy umožňuje vytvářet ucelené a estetické sestavy zvýrazňující jednoduchou a čistou formu.

Nová kolekce Simple nabízí několik variant svrchního oblečení: kabát typu teddy bear, oversize kabát s velkými klopami a páskem, prošívaný kabát krabicového střihu a několik zimních bund. Každý kousek je výrazným a jedním z nejdůležitějších prvků podzimně-zimního šatníku moderní ženy. Neméně důležitým prvkem této kapsulové módy jsou bundy, jejichž střihy mají pánské kořeny. Tyto dva pevné pilíře doplňují pletené modely svetrů, šatů a sukní. Mezi nimi můžete najít jak vypasované na postavu, tak i volnější varianty populárního krabicového střihu.

Minimalistická, každodenní, městská kolekce pro aktivní ženu, která hledá rovnováhu, je dostupná v kamenných obchodech, na modivo.cz a v aplikaci.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ

Fotogalerie