Obuv ve stylu combat musíte mít

06.11.2022 \\ Fashion

Začátek letošní podzimní sezóny teplotně přívětivý, výhled do dalších týdnů už tak úsměvný není. Vyzbrojte se do sychravého nečasu, který brzy nastane, pevnou a pohodlnou obuví, která stylově doplní váš podzimní outfit. Modely v combat stylu, inspirované robustním vojenským obutím, jsou do podzimního počasí jako dělané.  Snoubí v sobě nejen pohodlí, ale také atraktivní design. V jaké podobě se představí?

Nízké kozačky ve stylu combat

Nejtypičtějším představitelem této obuvi je právě ta šněrovací. Nízké kozačky s výrazným šněrováním na robustní profilované platformě jsou prostě obuv, kterou na podzim musíte mít! Nosí se jak černá klasika, tak nepřehlédnutelné modely v módních béžových a krémových odstínech. Poutavě vypadá i kontrastní obuv v kombinaci černé a světlé barvy. Kromě jednoduchých minimalistických modelů se nosí také kousky s výraznými kovovými prvky v rockovém stylu.

Doplňte svůj podzimní outfit botami, které nejen, že skvěle vypadají, ale především se příjemně nosí. Pokud si s tkaničkami příliš nerozumíte, vsaďte na modely se zipem.

Combat Chelsea boots

Nadčasová ikonická obuv podzimu se letos představí v novém kabátu. Vyšší holeně, pevná profilovaná podešev či zajímavé detaily v podobě kovových řetězů a různých aplikací – taková je Chelsea obuv dle aktuálních trendů. Nosí se jak tmavá, tak světlá varianta, nebo modely kombinující kontrastní barvy.