Silvestr v Bratislavě? Proč ne.

19.12.2017 \\ Cestování

Pokud nechcete na Nový rok sedět doma a koukat na bednu, máme pro vás jeden tip. Vezměte si své nejlepší party oblečení a vydejte se na cestu do Bratislavy! Výhodou je, že slovenská metropole není zase tak daleko. Dorazíte tam vlakem nebo autobusem za pár hodin. 

Míst, kde to v Bratislavě je nespočet. Prozkoumejte internet a určitě najdete to pravé místo na oslavy pro vás. Zde je náš jeden horký tip, kde zažijete grandiózní Silvestr. A to přímo na břehu řeky Dunaj.

Nejlepší koktejly, Champagne menu, snack a dobrý DJ. Co víc potřebujete při vítání nového roku? Šéfkuchař Jaroslav Žídek a tým restaurace RIVERBANK zvou na grandiózní bufetové menu v doprovodu živé hudby. Po vydatné večeři se můžete přesunout do Lobby Lounge, kde vás čeká taneční parket a večer plný zábavy. Pokud se rozhodnete využít silvestrovský balíček s ubytováním, druhý den vám padne vhod se zrelaxovat a zbavit společenské únavy v ZION SPA LUXURY. Užít si pohodu bez vaření první den v roce můžete i na novoročním brunchi v restauraci RIVERBANK. Budete nejen zrelaxovaní, ale také plní nových gurmánských zážitků. Neváhejte, vždyť jak se říká: "jak na Nový rok, tak po celý rok."

Silvestr v Bratislavě má hned několik plus - bez problémů se tam domluvíte. Pakliže plánujete protancovat celou noc, vyčíhněte si dobrý ranní spoj do Čech, sedněte do vlaku a dejte si ozdravného šlofíka. Doma jste přece coby dup, tak pak se pěkně v posteli dospíte...

Zdroj foto: Grand Hotel River Park Bratislava

Fotogalerie