OC Quadrio vítězem POPAI Awards 2017 za instalaci pohyblivé gastro zóny

18.12.2017 \\ Podniky

Pražské obchodní centrum Quadrio se svojí gastro zónou nové generace jednoznačně boduje! A to nejen u zákazníků po kulinární stránce, ale i u odborníků z oblasti reklamy, kteří hodnotí designový, funkční a komunikační aspekt. Důkazem toho je vítězství OC Quadrio v soutěži POPAI Awards 2017, kde si 1. místo v kategorii Tradiční POP prostředky odnesla nápaditá mechanická pohyblivá instalace, komunikující právě novou gastro zónu. Porota složená z expertů v oborech in-store a design tak ocenila především stylové a nápadité zpracování pohyblivé instalace, její vhodné umístění i široké možnosti úprav a využitelnost pro další komunikaci v rámci obchodního centra.

Se speciální pohyblivou instalací, která získala na POPAI Awards 2017 ocenění v kategorii Tradiční POP prostředky, jsme se v OC Quadrio mohli sekat od letošního září, kdy zde byla umístěna právě pro komunikaci nové gastro zóny, s níž se pojí. Jedná se o rozměrný kinetický závěsný systém, který se vyznačuje nepřetržitým pohybem nahoru a dolů a designově je laděn do kulinárního stylu. V reálu se tak šest obřích vidliček, na nichž je upevněno například rajče, kreveta, paprika, špagety nebo jahoda - dle daného restaurantu, který komunikují - nepřetržitě pohybuje a účinně tak přitahují pozornost návštěvníků. Zároveň jde o první kinetický systém tohoto druhu použitý v ČR v oblasti retailu. Aktuálně tuto instalaci nahradila vánoční výzdoba a zpět se, již v novém kabátě, vrátí během následujícího února.

„Ocenění v POPAI Awards 2017 nás neuvěřitelně potěšilo a velice si ho vážíme. Zisk ceny je pro nás zároveň signálem, že jsme se v rámci gastro zóny a její celkové komunikace vydali správným směrem. O tom, že naše instalace skutečně budí pozitivní emoce i u návštěvníků svědčí také fakt, že právě toto místo se stalo v OC Quadrio nejpopulárnějším pozadím pro nejrůznější společné fotky a selfie a jejich následné sdílení na sociálních sítích,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Pohyblivá POP instalace OC Quadrio vznikla ve spolupráci s agenturou WELLEN a.s. právě u příležitosti komunikace nové gastro zóny, která slavnostně otevřela letos v září. Obchodní centrum nyní se svojí mechanickou pohyblivou instalací postupuje do celoevropského kola POPAI Awards, kde rovněž věří v umístění na předních příčkách.

Doplňme, že POPAI Awards je soutěž oceňující nejlepší komunikační prostředky v in-store komunikaci. Jejím posláním je podpora oboru marketingu a retailu a sledování nových oborových trendů, které chápou tyto aktivity v in-store jako efektivní komunikační médium, přímo působící na zákazníka. Anketa zároveň patří mezi vrcholné události oboru a prezentuje nejnovější prostředky in-store komunikace, systémy podpory prodeje a další podpůrné propagační nástroje.

CPI Property Group

CPI Property Group patří k nejvýznamnějším realitním skupinám zaměřujícím se na dlouhodobé investice a pronájmy nemovitostí zejména v regionu CEE a v Berlíně. Většinovým akcionářem skupiny je realitní investor Radovan Vítek, sídlo má v Lucembursku a její akcie jsou obchodované na frankfurtské burze. S velmi rozmanitým portfoliem 420 nemovitostí o hodnotě 5,7 miliard eur pokrývá všechny segmenty - retail, kanceláře, 12 tisíc bytových jednotek, hotely s více než 11tisíci lůžky, průmysl, logistiku i biofarmy. Skupina je největším vlastníkem maloobchodních prostor v České republice, druhým největším poskytovatelem nájemního bydlení a jedním z nejvýznamnějších hotelových operátorů. V září 2017 byla CPI Property Group ohodnocena ratingovou agenturou Moody´s investičním stupněm Baa3. www.cpipq.com

OC Quadrio

Obchodní centrum otevřené roku 2014 v samém centrum Prahy ve Spálené ulici. OC se rozprostírá do 4 podlaží a jeho celková plocha je přes 8 500 m2. Zahrnuje přes 60 obchodů, restaurací a služeb a je přímo propojeno, jak s kancelářskými prostory, tak se stanicí metra Národní třída. www.quadrio.cz      

 

Fotogalerie