Podzimní kolekce Peek & Cloppenburg hraje všemi barvami

08.10.2022 \\ Fashion

S podzimem přichází také nové módní kousky, které během chladnějších měsíců nejen zahřejí, ale v podání Peek & Cloppenburg díky nim také zazáříte. Letošnímu podzimu totiž vévodí výrazné barvy, které rozzáří i ten nejšedivější den. Multibrandový prodejce dámské a pánské módy sází kromě nich také na pohodlí a vysoce kvalitní materiály.

Kromě výrazných barev jako je sytě růžová, lila, pistáciově zelená či žlutá frčí pletené kousky s výraznými vzory a nechybí ani kožené prvky či prošívané bundy, které přijdou vhod zejména ve dnech, na které je i podzimní slunce krátké. Pokud si na výraznější barvu svršku netroufáte, můžete ji zvolit jako barvu doplňku třeba v podobě stylové šály. Na své si však přijdou i milovníci černé klasiky či nesmrtelné džínoviny.

Mezi letošní podzimní hity Peek & Cloppenburg patří například úpletový svetr v odstínu růžové od značky Selected Femme, široké džínové kalhoty s vyšším pasem Marc O´Polo nebo prošívaný kabát hořčicové barvy ze stejné návrhářské dílny.

Sortiment Peek & Cloppenburg je velmi rozmanitý, a kromě volnočasové módy nabízí také formálnější kousky vhodné na pracovní schůzky či večerní recepce. Za povšimnutí stojí tmavě zelený nohavicový kostýmek Tommy Hilfiger či manšestrový komplet v barvě lila od Second Female.

Stylová a kvalitní móda je v Peek & Cloppenburg dostupná také pro muže, kteří si mohou vybrat ze široké nabídky sportovní, volnočasové a byznysové módy. Ti, kteří se nebojí vyniknout, mohou obléknout odvážnější kousky jako je například pánský oblek v lososové barvě z podzimní kolekce módního domu Baldessarini.

SVETR, SELECTED FEMME, 3599 Kč

KALHOTY, MARC O'POLO, 3299 KČ

PÁNSKÉ SAKO, BALDESSARINI, 10 999 KČ

BUNDA MARC O’POLO, 12 999 KČ

SVETR JOSEPH JANARD, 4 199 KČ

Fotogalerie