Aneta Vignerová se těší na vitamín C

08.10.2022 \\ Magazín

Aneta Vignerová je česká modelka, vítězka soutěže Miss České republiky 2009, která reprezentovala Česko i na Miss World 2009 v Johannesburgu. Byť je v jejím životě hodně nepříznivých změn: rozhod, stěhování, a přesto maminka dvouletého syna Jiříka vypadá skvěle a na nic nestěžuje.

Blíží se podzim, jak posilujete svoji imunitu? Poskytuje klinika Medic Care služby, které Vám vyhovují?

Já tu jsem hostem a jsem sama zvědavá, co všechno tady nabízí. Je to teď hodně trendy, tak se chci podívat, jsem sama zvědavá.

Chodila jste třeba někdy na infuze s vitamínem C?

Tak na tu se těším nejvíc. Ta mi je doporučována. Žádné zákroky zatím na sobě nemám a ani je neplánuji a neinvazivní věci ráda podstoupím.

Bojíte se zdravotnického prostředí?

Kdo by se nebál… Ono to vždy inklinuje, že se něco děje, když je to v těch bílých pláštích, ale mnohdy to pramení jenom z dobrých zpráv, že to potom dopadá dobře.

Měla jste v dětství někdy nějaké vážnější onemocnění nebo úraz?

Nějaká zlomená ruka, nevzpomínám si na nic vážného. Takže nemáte velkou zkušenost s nemocničním prostředím? Ne, já nejsem ten typ, který někam stopne a rovnou padá, takže celkem dobré.

Takže nepropadáte hysterickým strachům, když někdo něco o těle či zdravotním stavu něco vygooglí a hned Vám to pošle?

To opravdu ne. Samozřejmě jsem prošla porodem a tady tyto věci okolo mne procházely velmi často, ale já jsem v tomto velmi reálná, chci si to zažít, takže myslím si, že toto bylo úplně v pohodě.

Mohou Vás na klinice v budoucnu klienti potkat? Mohou se těšit na Vás, že třeba budete společně s někým čekat na infuzi?

Já myslím, že ano, moc ráda bych to zkusila. S Miškem Kováčikem určitě něco takového podnikneme a já se na to budu těšit, protože jsem na tom nikdy nebyla.

Fotogalerie