Úplet je babí léto a začátek podzimu jako stvořený

04.10.2022 \\ Fashion

Chladného počasí se hlásí a úplet do těchto dnů je skvělý. Babí léto a začátek podzimu je pro něj jako stvořený. Pokud máte rády pohodlnou, a přesto stylovou módu, zaručeně si úplet zamilujete. Top trendem letošní sezóny jsou úpletové sety, a to jak sukňové, tak méně tradičně – kalhotové, a pak také úpletové šaty. Ty se budou nosit zejména v monochromatických kombinacích, skvěle vypadají s úpletovým kardiganem, nebo úpletovou vestou. Nosit je můžete na nespočet způsobů – s teniskami a koženou bundou na procházku, s nízkými kozačkami a podzimním kabátem třeba do práce.

Úplet si výborně rozumí s téměř jakýmkoliv jiným materiálem. Úpletový svetřík noste s koženkovou sukní, volné tepláky zase s příjemným úpletovým topem, úpletový rolák k džínům, úpletovou vestu přes šaty…

V kolekcích nechybí také úpletové svršky v podobě lehčích i teplejších kardiganů, svetříků nebo ponč. Jelikož je podzim obdobím typickým pro vrstvení, tyto hřejivé kousky rozhodně využijete.

Z barev dominují především typické podzimní odstíny, ale objevují se i neutrální tóny, a několik kousků ve výrazných sytých barvách.

Dovoluji si vám zaslat ukázku úpletových modelů a podzimní obuvi z kolekcí Cellbes, Deichmann a F&F.