Jak pečovat o pokožku po ránu

03.10.2022 \\ Krása

Vedou vaše kroky hned po probuzení do koupelny? Kromě čištění zubů by do vaší ranní rutiny měly patřit i další kroky. Večerní čištění pleti je pro nás přirozenější. Po celém dni z ní chceme omýt nasbírané nečistoty a odstranit make-up. Pokud ale chceme, aby naše pleť byla zdravá a zářivá, je potřeba, čistit ji také ráno. I přes noc se na pokožce usadí prach a pot, a proto bychom ji měli vyčistit za pomoci čisticí pleťové či micelární vody. Poté ještě pleť opláchněte vlažnou vodou. Následně je zapotřebí, dodat jí hydrataci. Vybírejte ideálně takové pleťové krémy, které vás rovnou ochrání i před slunečním zářením. To na naši pleť působí pořád, i během zamračených dní a během zimy. Před odchodem z domu myslete také na pokožku rukou. Tu můžete mazat opakovaně i během dne, takže je nejlepší, sbalit si krém s sebou do kabelky.

BIOTEN Micelární voda pro suchou a citlivou pleť

  • 96% přírodních ingrediencí
  • pro suchou a citlivou pleť
  • s prebiotiky a 100 % přírodním šafránem
  • zmírnění alergických reakcí
  • cestovní balení

bioten micelární voda je speciálně navržena pro suchou a citlivou pleť s obsahem prebiotik a 100 % přírodním šafránem. Micelární voda účinně odličuje obličej, oči i rty a pomáhá také ke zmírnění alergických reakcí.

Cena: 120 Kč/400 ml

Indulona ochranná

Hydratační a regenerační krém účinně chrání pokožku rukou před poškozením vnějšími vlivy. Krém podporuje regeneraci suché a popraskané pokožky a přináší ji okamžitou úlevu. Dermatologicky testováno.

Cena: 69,90 Kč/85 ml

HYALURONIC GOLD denní krém SPF15

Vyplňující denní krém proti vráskám HYALURONIC GOLD s 85 % ingrediencemi přírodního původu je nejdokonalejší síla proti vráskám, která oživuje přirozenou mladistvost vaší pleti. HYALURONIC BOOSTER – unikátní složka, která stimuluje tvorbu pleti vlastní kyseliny hyaluronové, vyplňuje vrásky, vykresluje kontury obličeje a povzbuzuje a oživuje tón pleti. Své účinnosti dosahuje díky spojení 3 typů kyseliny hyaluronové: 30 milionů mikroperel kyseliny hyaluronové, Hyaluronic Acid Filler (vyplňovači kyseliny hyaluronové), který funguje jako lokální kožní výplň a uhlazuje povrch pokožky ihned po aplikaci, a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové pro působení v nejhlubších vrstvách pleti. ZLATÉ PROTEINY: Obsažené rostlinné polypeptidy podporují vstřebávání kyseliny hyaluronové její účinek proti stárnutí, redukují pigmentové skvrny a vyrovnávají tón pleti pro zářivý a omlazený vzhled. OF15 a ochrana proti infračervenému záření a účinkům viditelného světla* zaručí komfort vaší pleti po celý den.

Cena: 229 Kč /50 ml

BEAUTY ELIXIR Hydratační denní krém proti vráskám

Hydratační denní krém proti vráskám v sobě spojuje sílu tří vzácných olejů (arganového, makadamového a mandlového), které mají jedinečné vyživující, zvláčňující a ochranné vlastnosti. Dokonale hydratuje a vyhlazuje pleť, zanechává ji hedvábně jemnou a rozjasněnou. Složení obohacené o PRO-ELASKIN, unikátní komplex proti vráskám a stárnutí pleti, pomáhá podpořit tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, zlepšuje její pružnost a pevnost a přispívá k udržení optimální hladiny hydratace. Obsažené UV filtry pomáhají chránit pleť před slunečním zářením, předčasným stárnutím a tvorbou vrásek.

KOMPLEX VZÁCNÝCH OLEJŮ
• Arganový olej, známý svými výjimečným hydratačními vlastnostmi, pomáhá chránit a hydratovat pleť.
• Makadamový olej, bohatý na omega esenciální mastné kyseliny, dodává pleti výživu a jemnost. 
• Mandlový olej, významný zdroj mastných kyselin a vitaminu E, pomáhá vyhlazovat pleť a zanechává ji rozjasněnou a vláčnou.
Doporučený věk: 35 - 55 let.
Cena: 179 Kč/50 ml

Fotogalerie