Hana Dědková míří do vily na Kanárech

16.09.2022 \\ Magazín

Hana Dědková je uhrančivá kráska, kterou na molu nepřehlédnete a zcela jistě vás zaujme i v reality show Love Island, která odstartuje v pondělí 19. září večer na Voyo a o den později na TV Nova. Je vždy pozitivně naladěná a příjemnou energii šíří i okolo sebe. Když se na ní zahledíte, přemýšlíte, koho vám připomíná a nevybaví se vám jen jediné jméno.

„Říká se, že jsem podobná Seleně Goméz, já si přijdu někdy spíš jako herečka Nina Dobrev…,“ říká tmavovlasá kráska a dodává: „Já jsem Hanka Dědková, to že někomu někoho připomínám je fajn, ale já jsem originál. Ono to, že někomu připomínáte nějakou známou osobu má své výhody i nevýhody. Lidé si mě tak snadněji zapamatují, na druhé straně na mě ale pokřikují Seleno, Seleno, a to taky není vždy úplně příjemné,“ posteskla si, co ji přináší podoba s oblíbenou americkou herečkou.

Na velkolepé módní show Fashion Night Brno vynesla modely, které se jí velice líbily, ale přiznala, že přeci jen má slabost pro jednu značku: „Zbožňuji Beachswan a na Instagramu se v nich neustále fotím, nejenom v této značce, ale obecně v plavkách,“ svěřila se Hana, která mám prozradila i své další plány: „Teď letím do Francie předvádět, musím dokončit školu a pak bych chtěla udělat nějakou pěknou kolekci. Ale nejdříve to musím všechno mít řádně promyšlené, nejsem střelec, než s něčím vyjdu ven, musím vědět, že to bude mít smysl,“ ukončila naše krátké povídání Hana Dědková.