Vraťte se v botách zpět do dětských let…

15.09.2022 \\ Fashion

Máte rádi originální a hravou módu? Zažijte návrat do dětských let a seznamte se s kolekcí obuvi a doplňků Snoopy & Peanuts od Deichmanna. Kdo říká, že dětské motivy by měly nosit jen děti? Ikonická komiksová postavička stylově doladí i váš podzimní outfit.

Kresleného bígla Snoopyho z komiksového seriálu určitě znáte. Věděli jste, že od svého uvedení v roce 1950 se stal pejsek Snoopy jednou z nejznámějších postav v komiksu, a v některých zemích je považován za slavnějšího než sám jeho majitel a hlavní postava Charlie Brown?

Roztomilá kolekce obuvi a módních doplňků Snoopy & Peanuts chytne za srdce každého bez ohledu na to, zda je komiksový fanoušek, nebo ne. Z na pohled obyčejných bílých tenisek se díky Snoopymu rázem stává designový kousek. To jisté platí i v případě prostorných kabelek, batohů či malých crossbody taštiček z této kolekce. Zavzpomínejte si na svá dětská léta a udělejte si radost jedním z modelů.

I když je kolekce obuvi a kabelek Snoopy & Peanuts určena primárně pro dospělé ženy, vykouzlí určitě na tváři úsměv samozřejmě i jakékoliv malé parádnici. Mimo to jsou v kolekci i dva kousky určené především dětem, a to veselé tričko a mikina. Tak který model bude váš?

Fotogalerie