Zapojte kolagen do boje proti vráskám

10.09.2022 \\ Krása

Kolagen je typ bílkoviny, která je hojně zastoupená v lidském těle. Najdeme ho v chrupavkách, dalších pojivových tkáních, ale zejména v pokožce. Kolagen je dokonce její hlavní složkou – tvoří až 75 %, ale s věkem jeho množství postupně ubývá. Pokud nechceme přijít o jeho pozitivní účinky na naše zdraví a vhled, měli bychom ho začít doplňovat – ať už přímo ve formě prášku, nebo v kosmetice. Je oblíbenou složkou přípravků bojujícím proti známkám stárnutí – snižuje viditelnost vrásek, udržuje vyrovnanou hydrataci a kůži zanechává jemnou a mladistvou. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si pocit z krásné pokožky i vy.

COLLAGEN PRO Denní krém proti vráskám

  • redukuje vrásky a remodeluje kontury obličeje
  • vyhlazuje pleť
  • komplex vzácných olejů
  • renovující kolagen
  • kyselina hyaluronová

COLLAGEN PRO Denní krém proti vráskám využívá inovativní technologii, která pomáhá navrátit pleti mladistvý vzhled. Vyhlazuje vrásky a jemné linky a viditelně zlepšuje pevnost, pružnost a plnost pleti pro remodelované kontury obličeje. Pomáhá udržovat optimální úroveň hydratace v pokožce a zanechává ji jemnou a svěží. VYSOCE ÚČINNÉ AKTIVNÍ SLOŽKY

RENOVUJÍCÍ KOLAGEN: Účinný protivráskový peptid, který stimuluje přirozenou produkci 3 typů kolagenu (I, II, IV) pro viditelně vyhlazenou, plnější, pevnější a pružnější pleť.

AKTIVNÍ KOLAGEN:Pomáhá doplnit úbytek kolagenu, zlepšuje schopnost pokožky zadržovat vodu a obnovuje její plnost.

MIKROFRAGMENTOVANÁ KYSELINA HYALURONOVÁ:Proniká i do spodních vrstev pokožky, pomáhá předcházet degradaci kolagenu a tím redukuje vrásky.

Cena: 199 Kč/50 ml

MULTI-COLLAGEN koncentrované sérum proti vráskám

Klíčovou složkou pro péči o zralejší pleť je kolagen. Revoluční receptura bioten MULTICOLLAGEN koncentrovaného séra proti vráskám proto obsahuje: 1. COLLAGEN RESTORER*: oceněný silný peptid proti vráskám, který stimuluje tvorbu základních prvků pro obnovu pokožky v jejích nejhlubších vrstvách: kolagenu I, III a IV typu a pleti vlastní kyseliny hyaluronové. (* Collagen Restorer je vítěz ceny „25 let inovací“ na světové výstavě IN-COSMETICS) 2. Aktivní přírodní kolagen získávaný šetrnou extrakcí z mořských řas, který pomáhá obnovit zásoby kolagenu v pleti. 3. Kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností, která proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde pomáhá redukovat hlubší vrásky. 4. Přírodní mandlový olej a složku H20 Intense, která působí jako hydratační rezerva i jako ochranný film proti ztrátě vlhkosti na povrchu pleti.

Cena: 239 Kč/30 ml

MULTI-COLLAGEN denní krém OF10

Klíčovou složkou pro péči o zralejší pleť je kolagen. Revoluční receptura denního krému bioten MULTICOLLAGEN OF10 proto obsahuje: 1. COLLAGEN RESTORER*: oceněný silný peptid proti vráskám, který stimuluje tvorbu základních prvků pro obnovu pokožky v jejích nejhlubších vrstvách: kolagenu I, III a IV typu a pleti vlastní kyseliny hyaluronové. (* Collagen Restorer je vítěz ceny „25 let inovací“ na světové výstavě IN-COSMETICS). 2. Aktivní přírodní kolagen získávaný šetrnou extrakcí z mořských řas, který pomáhá obnovit zásoby kolagenu v pleti. 3. Kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností, která proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde pomáhá redukovat hlubší vrásky. 4. OF 10 a ochranu proti infračervenému (IR) a viditelnému světlu (VL), které mohou způsobovat rychlejší stárnutí pokožky.

Cena: 199 Kč /50 ml

Fotogalerie