KORRES představuje: novinky v péči o pokožku těla

02.09.2022 \\ Krása

Objevte zbrusu nové vůně grapefruitu nebo granátového jablka v obnovujících sprchových gelech a vyhlazujících tělových mlécích.

KORRES GRAPEFRUIT

Renewing Showergel & Body Smoothing Milk

Záplava svěží grapefruitové vůně, protkaná sladkými tóny neroli s nádechem bergamotu.

Grapefruit tvoří z 92 % voda, což z něj činí ovoce s jedním z nejvyšších podílů tekutiny vůbec. Zároveň je bohatý na vlákninu, vitamíny, minerály a v neposlední řadě i antioxidanty.

Grapefruit se pyšní těmito vlastnostmi:

  • povzbuzuje,
  • nezaměnitelně voní,
  • zlepšuje náladu.

Aby obnovující sprchový gel KORRES Grapefruit pomohl udržet přirozenou úroveň hydratace pokožky při každodenním mytí, kombinuje v sobě pšeničné proteiny spolu s výtažky z aloe vera, ibišku a šalvěje řeckého. Toto blahodárnými látkami nabité složení je ideální pro koupel, sprchu i holení.

KORRES Grapefruit Shower Gel, 250 ml: 290 Kč/10,80 Eur.

Hydratační tělové mléko KORRES Grapefruit je obohaceno o mandlový olej, provitamín B5 a výtažky z aloe vera. Všechny tyto složky se postarají o okamžitou hydrataci kůže a zároveň dlouhodobě zvyšují její pružnost.

KORRES Grapefruit Body Milk, 200 ml: 395 Kč/14,80 Eur.

KORRES POMEGRANATE

Renewing Showergel & Body Smoothing Milk

Ovocná a osvěžující vůně čerstvě nakrájeného červeného ovoce vyvážená sladkokyselými tóny šťavnatého granátového jablka.

Granátové jablko je jedním z nejzdravějších plodů na světě, a to díky vysokému obsahu vitamínů E a C. Ty se starají o regeneraci pokožky, zároveň mají protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, také fungují proti akné a v neposlední řadě i coby prevence proti stárnutí.

Granátové jablko se pyšní těmito vlastnostmi:

  • osvěžuje,
  • úchvatně voní,
  • působí antioxidačně.

Obnovující sprchový gel KORRES Pomegranate v sobě kombinuje účinky pšeničných proteinů a také výtažků z aloe vera, ibišku a šalvěje. Díky tomu zanechává pokožku optimálně hydratovanou i při častém mytí. Gel je vhodný pro koupání, sprchování i holení.

KORRES Pomegranate Shower Gel, 250 ml: 290 Kč/10,80 Eur.

Hydratační tělové mléko KORRES

Pomegranate je obohaceno o mandlový olej, výtažky z aloe vera a také provitamín B5, což je ideální pro zachování pružnosti pokožky a také pro její hydrataci.

KORRES Pomegranate Body Milk, 200 ml: 395 Kč/14,80 Eur.

Fotogalerie