Tak tenhle duet se hodně povedl! Hádejte s kým si Nelly Řehořová zazpívala

11.12.2017 \\ Koncerty/Festivaly

Při příležitosti adventních koncertů, které každoročně pořádá všem dobře známý David Novotný, vystoupí celá řada známých pěveckých osobností. Letos to byli Marian Vojtko, Hanka Křížková, Standa Hložek, Ivana Jirešová, Jitka Zelenková a mnoho dalších.

Dostávají však příležitost i ti jejichž hvězda teprve stoupá a právě jednou takovou hezky zářící je i Nelly Řehořová. Má za sebou už několik velmi zajímavých duetů, například s Terezou Kostkovou k filmu Strašidla píseň Láska patří i ke strašidlům, nebo s Michalem Hrůzou k filmu Špunti na vodě nazpívala titulní písničku Sázava. Naživo zpívá na představeních pro školy Trapas nepřežiju s Pavlem Calltou jeho hit Propojeni a nyní si troufla na duet s muzikálou hvězdou Marianem Vojtkem či Míšou Noskovou.

„David Novotný mě zve každý rok a já tyhle koncerty miluju, mají krásnou vánoční atmosféru. Chtěla jsem ale tentokrát přijít s něčím novým a taky překvapit babičku s dědou, kteří o tom nevěděli a úplně je to dojalo. Oslovila jsem Mariana a on byl pro. Skoro všechny písničky z muzikálu už znám nazpaměť a tahle patří k mým nejoblíbenějším.“ dodává Nelly hvězda muzikálu Muž se železnou maskou.

„Šel jsem do toho rád, myslím, že to byl skvělý nápad, vždyť spolu účinkujeme v jednom muzikálu a navíc spolu točíme taková ta zábavná videa na Instagram, Nelly mě spíš zaučuje. Z jejího výkonu jsem byl ale opravdu nadšený, zpívá na svůj věk velmi vyzrále a zkušeně, má krásný hlas. Tento duet „Jediná lásko má“ totiž zpívám s Helenou Vondráčkovou, tak jsem byl zvědavý, jak to Nelly zvládne“ uzavírá Marian Vojtko.

Nelly se dostalo na konci koncertu velkého překvapení a to doslova, protože dostala od pořadatele za dlouhodobou spolupráci obrovského bílého medvěda. „Byla jsem opravdu z toho zaskočená, protože jsem to vůbec nečekala. Je to můj první vánoční dárek a ještě navíc takhle nádherný. Plyšáky od malička zbožňuju a už je skoro nemám ani kam dávat“ dojatě přiznává Nelly. Ta si při dalším koncertu střihla duet i s Míšou Noskovou a to Haleluja. „Byl to spontánní nápad a moc dobře se mi zpívalo s Nelly“ dodala Míša Nosková, která prozradila, že letošní Vánoce jsou pro ni velmi hektické. „Každý den zpívám a na dárky pro Elišku a manžela nemám vůbec čas“ dodala Míša.

Fotogalerie