Aloe vera a její léčivé účinky na naši pleť

19.08.2022 \\ Krása

Aloe vera pochází původem z Afriky, odkud se rozšířila i do jižní Evropy, ale patří také mezi oblíbené pokojové rostliny. To, že má skvělé účinky, věděli už ve starověkém Egyptě, kde ji nazývali jako rostlinu nesmrtelnosti. I dnes ji proto najdete v mnoha kosmetických produktech. Využívá se gelovitá dužina z listů, ze které se lisuje šťáva bohatá na enzymy, minerály, aminokyseliny a vitaminy A, B, C a E. Kromě toho, že skvěle hydratuje, působí na pokožce regeneračně a protizánětlivě, zklidňuje ji, hojí a chladí. Používá se proto často na pokožku popálenou od sluníčka, ale také k ošetření drobných poranění, bodnutí hmyzem nebo ekzémů a lupénky. Vyzkoušejte některý z našich tipů a přesvědčte se o skvělých účincích této všestranné rostliny.

ASTRID SUN Hydratační mléko po opalování AQUA SATIN

  • duální hydratační a pečující komplex (kyselina hyaluronová + aloe vera)
  • okamžitý chladivý efekt -2,4 °C
  • intenzivní hydratace
  • zklidňuje pokožku
  • prodlužuje efekt opálení
  • ultralehká nemastná textura
  • saténově jemná pokožka
  • exkluzivně v prodejnách DM

 

ASTRID SUN Hydratační mléko po opalování AQUA SATIN s pokročilým duálním hydratačním a pečujícím komplexem (kyselina hyaluronová + aloe vera) poskytuje pokožce intenzivní hydrataci, zklidňuje ji, zvláčňuje a prodlužuje efekt opálení. Okamžitě po aplikaci* poskytuje pokožce chladivý efekt -2,4 °C pro příjemné osvěžení po opalování. Ultralehká nemastná textura se okamžitě vstřebává a zanechává pokožku vláčnou a saténově jemnou na dotek.

Cena 199,90 Kč/200 ml

Indulona aloe vera mléko

Indulona Zklidňující tělové mléko ALOE VERA je obohacené o aloe vera, vynikající hydratační látku, která je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi. Obsažený vitamin E poskytuje pokožce hloubkovou výživu. Mléko s hedvábnou texturou dodává pokožce jemnost a pocit svěžesti. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro normální pokožku. Dermatologicky testováno

Cena: 129,90 Kč/400 ml

Indulona aloe vera mýdlo

Antibakteriální tekuté mýdlo s aloe vera a čajovníkem ničí 99,9 % bakterií za 60 sekund. Nová řada antibakteriálních tekutých mýdel je určená pro efektivní a šetrné čištění rukou. Složení s přírodními ingrediencemi bylo speciálně vyvinuto tak, aby zničilo 99,9 % bakterií za 60 sekund a zabránilo jejich šíření.

Cena: 79,90 Kč/300 ml

Fotogalerie