Na vlně audioknih: Łukasz Orbitowski, Klaudia Mynarska: Recepce 2

15.08.2022 \\ Knihy/Výstavy

I když na dovolené chcete na práci zapomenout, tenhle audioseriál si na ní klidně pusťte. Pokračování úspěšné série Recepce totiž přináší dobře namíchaný koktejl situačního humoru a skvělých hereckých výkonů v podání Hany Vagnerové, Jana Vondráčka, Marie Poulové a Zuzany Kronerové. Nabízí další příběhy recepční Kláry, která se tentokrát z nadnárodní firmy přesune na nové pracoviště – do hotelu Ranní rosa. I na tomto místě však zažívá dobrodružství, které rozhodně stojí za to.

Zábava bez omezení

Pokud se rozhodujete, který z audio titulů si do své letní výbavy pořídit, nemusíte. V Audioteka Klubu získáte za měsíční předplatné 199 Kč přístup nejen k těmto novinkám, ale také
k celému klubovému katalogu s více než tisícovkou děl. Ta můžete v rámci členství poslouchat bez omezení. Audioknihy se průběžně obměňují. Přibývá také exkluzivní obsah, který jinde neuslyšíte. Jde například o předpremiérový přístup k novým audioseriálům. Pro členy Audioteka Klubu jsou připraveny ještě další výhody. Patří k nim 20% sleva na celou nabídku Audioteky, kde najdete přes 7 500 audioknih. Ty si můžete po zakoupení do své poličky uložit natrvalo, a mít je tak k dispozici i po případném ukončení členství v Klubu.

Členství v Audioteka Klubu si můžete vyzkoušet na 14 dní zdarma. Více informací najdete na www.audioteka.cz.