Ivy Bears vlasové vitamíny pro ženy

25.07.2022 \\ Krása

Gumoví medvídci pro krásné a zdravé vlasy dívek a žen podle receptury Ivy Bears poskytují komplexní výživu pro zdravý růst vlasů a nehtů. Jediný medvídek obsahuje 5 000 mg biotinu, což je dvojnásobek ve srovnání s obdobnými produkty na trhu.

Biotin prokazatelně podporuje zdraví vlasů, pokožky a nehtů, protože napomáhá udržet chemické vazby keratinu. I proto se mu přezdívá vitamín krásy. Blahodárně působí na lámavé a slabé vlasy bez života, obdobný účinek má i na roztřepené tzv. papírové nehty. Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, vitamin B6 působí příznivě proti padání vlasů, zatímco vitamin C podporuje tvorbu kolagenu a růst krásných zdravých vlasů. Složení dále obsahuje vitamin B8 (inositol), který má protizánětlivé a zklidňující vlastnosti, řídí rovnováhu zinku a mědi. Je účinný při léčbě kožních nemocí. Podporuje růst vlasů a brání jejich vypadávání. Vitamin D – důležitý pro správný růst a vývoj kostí, umožňuje lepší vstřebávání vápníku a fosforu z potravy. Zlepšuje fungování imunitního systému. A v neposlední řadě zinek, pro tělo nezbytný minerál, který hraje svou roli při tvorbě nových buněk. Působí blahodárně na kondici kůže, vlasů a nehtů. Posiluje imunitní systém.

Ivy Bears Hair Vitamins jsou ideální pro ženy s lámavými a slabými vlasy, které trápí jejich zvýšené vypadávání. Medvídci díky složení napomáhají růstu zdravých vlasů. Pozitivní výsledky jsou viditelné už po několika týdnech, doporučuje se však užívání po dobu alespoň 3 měsíců. Vitamínový komplex obsahuje pouze vědecky ověřené ingredience, které procházejí přísnou kontrolou. Medvídci mají lahodnou ovocnou chuť. Neobsahují umělá barviva, aromata, oxid titančitý, lepek, sóju, laktózu ani kvasnice. Jsou vhodné pro vegany.

Cena balení se 60 ks. zakoupíte na www.aurio.cz za 399 Kč. Nyní však můžete využít letní nabídku a zakoupit tyto produkty s 20% slevou za 319 Kč.