Připraveni na zážitky s tichými i šumivými víny

19.07.2022 \\ Alko/Nealko

Vybrat tu pravou lahev vína bývá občas oříšek. Bílé, nebo růžové? Tiché, nebo šumivé? Přestaňte si lámat hlavu, dejte na naše doporučení a soustřeďte se na zážitky, které sklenička vybraných vín během vašeho léta doprovodí!

Na holčičí víkend

Partneři a starosti jsou z dohledu a začíná dámská jízda. Společný víkend s kamarádkami u vody, na horách, na chatě, ale klidně i u vás doma s odskočením si na wellness nebo na nákupy. Tuhle dámskou jízdu si užijete! Chce to ještě bublinky, hodně bublinek! Balíček Holčičí víkend obsahuje vše, co mají holky rády: Sekty podávané na ledu Bohemia Sekt ICE a Ice PiNK! i skvělá Prosecca značky Mionetto a i heart. Třešničkou na dortu je pak výběrový Bohemia Sekt Prestige Chardonnay. Takže holky, diáře do ruky, ten víkend bude stát za to!

www.osobnivinoteka.cz, 1074 Kč

Myslete na KPZ!

Doklady, peníze, plavky. Co dalšího dát na seznam na dovolenou? Nezapomeňte na KPZ! Malou krabičku poslední záchrany ale nemyslíme, tentokrát jde o tu nejlahodnější KPZ-podobu, Karton Poslední Záchrany z e-shopu osobnivinoteka.cz. Je sestaven tak, aby ještě více rozzářil slunné letní dny. Obsahuje bublinky i tichá vína značek Freixenet, i heart nebo Víno Mikulov Sommelier Club. V kartonu nechybí ani hit letošního léta Bohemia Sekt Ice PiNK!, který si nejlépe vychutnáte na ledu s čerstvou malinou a snítkou máty. Pro všechna vína je společným jmenovatelem lehkost a podmanivé tóny ovoce.

www.osobnivinoteka.cz, 910 Kč

Letní balíčky e-shopu www.osobnivinoteka.cz jsou vytvořené pro mimořádné letní okamžiky.

Fotogalerie