Obohaťte svůj botník trendovými sandály!

16.07.2022 \\ Fashion

Otevřená obuv k létu neodmyslitelně patří, proto neváhejte a dejte svým nohám tak trochu svobodu… Nejvýraznějším letošním trendem jsou chunky sandály a kolekce Deichmann je skutečně pestrá, překvapí vás nejen neotřelým designem, ale také komfortem. Vybrat si můžete jak robustní páskové modely, tak kousky inspirované vzhledem trekové obuvi, ale i sandály s proplétanými pásky, nebo s přezkou.  Kromě modelů s plastickým proplétáním jsou „in“ také bohémské macramé kousky.

Preferujete jednoduché kousky v barvách typických pro tento styl, nebo si troufnete i na pruhovaný model? Letní klasikou jsou rozhodně  pruhované sandály v mnoha barevných variantách, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Nemusí to být nutně o kombinaci bílé a modré.

Odlétáte za několik dní na dovolenou u moře? V tom případě si do své prázdninové výbavy přibalte nízké sandálky v metalickém vzhledu, ve kterých krásně vynikne opálená pokožka. Aplikace ve vzhledu drahých kamenů dodávají této na první pohled jednoduché obuvi jedinečný punc luxusu.

K dovolenkovým outfitům se skvěle hodí také sandálky se zdobením v podobě mušliček, nebo espadrilky na vyšší platformě s dekorem jutových provázků. V letní nabídce Deichmann najdete také nízké sandály z pravé kůže. Jednoduchý, a přesto stylový design a pohodlí, které s sebou tyto modely přináší, si zamilujete na první pohled.

Fotogalerie