Natáčení klipu Gabriela Grillottiho na pirátské lodi bylo chvíli i nebezpečné

12.07.2022 \\ Magazín

Italský producent a hudebník Gabriel Grillotti má svém kontě celou řadu chytlavých melodií. Do podvědomí českých posluchačů se zapsal až písní Pro tebe, kterou nazpívali s Dominikou Gottovou. Další v pořadí je romanticky laděný letní taneční song Cest l’amour, který nazpívalve francouzštině, ale již bez dcery zesnulého mnohonásobného zlatého slavíka. Klip se natáčel na pirátské lodi v Mexiku a rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem.

„Točili jsme na lodi za krásného počasí, slunečná, modrá obloha. Náhle se zatáhlo, zvedl se vítr a přišla blesková bouře doprovázená vichrem. Kvůli větru spadli tři herci, piráti, do vody. Kolem nich se okamžitě začaly hemžit dravé barakudy. Ihned jsme kluky vytáhli zpátky na palubu, než je ryby pokousali. Zvláštní bylo, že jakmile se dostali do bezpečí na loď, přestalo pršet a vyšlo zase sluníčko. To nevymyslíte! Jako producent a zpěvák jsem jásal, protože mít tyhle přírodní kulisy ve videoklipu by bylo nepřekonatelné, ale musel jsem hledět na bezpečnost herců i štábu“ zavzpomínal Gabriel Grillotti do jakého nebezpečí se dostali profesionální tanečníci z Mexika. „Měli jsme dost práce se záchranou těch tří kluků. Vždycky se něco překvapivého stane, protože život je pestrý a není vůbec lehký. Neodradilo mě to. Nesmíš se bát žít,“ konstatoval zpovídaný interpret.

Jen co zaslechnete Cest l’amourje už se vidíte na pláži či bazénu se skvělým koktejlem a pohupujete se v rytmech léta. „Ano, to jsou přesně ty situace, kam se písnička hodí. Dobrá parta lidí, pohoda. Dá se u toho i dobře opít, protože písnička i videoklip k tomu vyloženě láká. Videoklip je hodně fresh, je taneční a piráti a tam hodně popíjí,“míní usměvavý Gabriel Grillotti, který je i autorem textu. Hudbu k písni složil Dario Carli, Grillottiho dlouholetý dvorní skladatel. Jediný Čech, který se v klipu také mihne, je David Strnad, druhý Muž roku 2020.

Fotogalerie