Revoluční, udržitelná a ekologická inovace pro každou domácnost

10.07.2022 \\ Design/Domov

Každý den děláme rozhodnutí, která ovlivňují nás, naše okolí a často i celý svět. Musíme zaujmout rozumný přístup nejen k současné klimatické krizi, ale také k hospodářské situaci, a při tom všem nesmíme zapomínat na sebe a své zdraví. Waterdrop přichází s novinkou, která bude ideálním každodenním společníkem v každé domácnosti nebo kanceláři. Revoluční filtrační karafa LUCY® je dokonalým řešením pro udržitelné a ekologické pití. Jedinečný design se navíc hodí do každého prostoru.

Nová karafa LUCY® filtruje díky originální japonské technologii iontové výměny a inovativní technologii aktivního uhlí. Zachycuje těžké kovy, chlór, zbytky léčiv, estrogeny a mikroplastové částice. Zároveň si zachovává důležité zdravé minerály, jako je hořčík a vápník. Proces filtrace zlepšuje nejen chuť, ale zamezuje i zápachu vody z kohoutku.

Snadno vyměnitelná filtrační vložka LUCY® Clarity Pad má funkční kapacitu až 4 týdny nebo 120 l a je testována podle evropských norem DIN EN 17093 a DIN 10521. Vlastní filtrace vody probíhá až 4krát rychleji. Nejen funkčnost a udržitelnost, ale také design je pro výrobky waterdrop® důležitý. Nejinak je tomu u karafy LUCY®, která je vyrobena z vysoce kvalitního borosilikátového skla o objemu 2 litry a spolu s praktickým víkem se vejde do každé standardní chladničky.

Nová filtrační karafa Waterdrop® zajišťuje skvělou chuť a vůni vody, zachycuje nežádoucí látky a zachovává důležité minerály. Váš nový člen rodiny LUCY® bude skvělým kamarádem na pití.

LUCY® Filtrační karafa – cena 1209 Kč

Filtrační karafa vyrobená z odolného, bezzápachového borosilikátového skla o objemu 2 l je vhodná do všech standardních lednic. Je udržitelnější než jiné srovnatelné alternativy díky minimálnímu využití plastu a recyklovatelnému balení. Snadno se udržuje a je vhodná do myčky nádobí.

Filtrační vložka LUCY® Clarity Pad

Filtrační vložka z aktivního uhlí s inovativní technologií na bázi iontové výměny. Filtruje těžké kovy, chlor, zbytky léků, estrogeny a mikroplastové částice. Zachovává důležité zdravé minerály jako hořčík a vápník. Výkon filtrace byl testován podle evropských norem DIN EN 17093 a DIN 10521.

1 Filtrační vložka LUCY® Clarity Pad může nahradit cca 240 plastových lahví (500 ml lahví)

Více na www.waterdrop.cz

Fotogalerie