Létu vstříc... aneb bez čeho se v létě skutečně neobejdete?

05.07.2022 \\ Alko/Nealko

Čas dovolených a letních radovánek je v plném proudu, a to si žádá jediné – náležitou přípravu, kam samozřejmě kromě nových plavek, opalovacího krému, šik slunečních brýlí, knihy, či lékárničky, neodmyslitelně patří mít vždy po ruce něco na posilněnou a láhev s vodou. V obou případech ovšem velmi často bojujeme s místem a praktičností, protože ať už jedeme na odpolední koupání, víkend s kamarádkou nebo rodinnou dovolenou, obvykle to představuje menší či větší stěhování. O to důležitější je mít ty opravdu potřebné věci rychle a bezpečně po ruce! A jelikož hlad a žízeň zkazí i tu nejlepší zábavu, nesmí v kabelce, plážové tašce, příručním zavazadle, chybět ovoce, oblíbená proteinová tyčinka, směs ořechů, praktická kapsička, nebo nějaký jiný, v ideálním případě zdravý zdroj energie. Láhev s vodou je samozřejmě další nezbytností, ale zabírá místo a zvlášť na cestách je to zátěž. Proto se těší stále větší oblibě různé vitaminové nápoje či ovocné shoty, které okamžitě hydratují, osvěží a zároveň dodají tělu důležité vitaminy a minerály. A ty hrají zvlášť v letních měsících pro naše zdraví klíčovou roli!

Proč právě vitaminový nápoj DrWitt?

  • díky praktické plechovce nezabere moc místa, je snadno po ruce a nehrozí vylití
  • hodíte ho do kapsy, do tašky s věcmi na cvičení či do batohu, do kočárku, do auta nebo
    do kabelky a vždy ho v pohodě nahmatáte klidně i poslepu
  • osvěží při koupání či letní opalovačce
  • nakopne během procházky i náročného výšlapu
  • doslova na počkání dobije baterky, což se hodí zvlášť pro nadcházející sezónu víkendových hudebních festivalů a letních party
  • osvěží a dodá nezbytné vitaminy a minerály během letního sportování
  • skvěle chutná!
  • ...prostě konečně věrný parťák, který je tu za všech okolností pro vás a je na něj spoleh!

DrWitt Vitamin Drink Jablko + Kiwi – sycený osvěžující funkční nápoj obohacený o vitamin C přispívající k normální funkci imunitního systému.
Tělu dodá 40 % doporučené denní dávky vitaminu C,  dále biotin a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.

DrWitt Vitamin Drink Jablko + Granátové jablko sycený osvěžující funkční nápoj obohacený o HOŘČÍK přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Tělu dodá 40 % doporučené denní dávky hořčíku, dále biotin a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.

Více informací o funkčních nápojích DrWitt na:  https://www.drwitt.cz/

Fotogalerie