SCANquilt - Letní trendy plné barev a kvítí

29.06.2022 \\ Design/Domov

Příjemné teplé počasí je tady. Užívejte si rozvernou atmosféru léta také doma obklopeni pestrobarevnými květy, které vnesou do interiéru svěží nádech rozkvetlé zahrady. Jemné letní povlečení Vám dopřeje klidné spaní během teplejších nocí a pestré barvy doslova rozzáří každou místnost, a to bez ohledu na rozmary počasí.

Usínejte v úžasně jemném saténovém povlečení Night palms. Nádherné odstíny modré noční oblohy a jemný šum v korunách palem Vám dopřejí ty nejsladší sny jako na dovolené…

Originální povlečení SATÉN DESIGN v sobě spojuje luxusní jemnou saténovou tkaninu se zajímavými trendovými vzory. Vysoce kvalitní satén vyrobený z nejjemnějších přízí dlouhovlákné česané bavlny poskytuje komfort jemné tkaniny, nižší mačkavosti a snadné údržby pro moderní domácnosti. Při sušení v závěsu nevyžaduje žehlení.

Materiál: 100% dlouhovlákná česaná bavlna

Praní: 60 °C

Rozměry: 1x  140 x 200/70 x 90 cm

Cena: 2 590 Kč

Plážová osuška VELUR má díky postřižené smyčce na jedné straně jemný, sametový omak, na druhé pak krátké smyčky, které Vás dokonale osuší. I při náročnějším zacházení na písčité pláži, koupališti nebo u rybníka je osuška odolná proti zatrhávání smyček.

Rozměry: 100 x 180 cm

Materiál: 100% bavlna

Praní: 60 °C

Cena: 1 490 Kč

Sametově hebké povlaky ART VELVET jsou malá umělecká díla, která zaujmou na první pohled a potěší každého milovníka umění. Přední strana potištěná, zadní strana ze stejného materiálu jednobarevná.

Materiál: 100% polyester

Praní: 40 °C

Rozměry: 45 x 45 cm

Cena: 890 Kč

Další informace dostupné na e-shopu: www.scanquilt.cz

Fotogalerie