Michaela Pecháčková točila i nechutné scény…

25.06.2022 \\ Magazín

Herečka Michaela Pecháčková se vydala za dvanáctkou finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky. Jejich odbornou pomoc však nepotřebovala, ale nemocniční prostředí jí není úplně tak cizí, i když jí prý nic neschází.

Míša si totiž zahrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Julii Tóthovou a natáčela i poněkud nechutné scény… „Rekvizitáři mě „pozvraceli“ dětskou výživou, no hnus! Přestože jsem věděla, že to všechno je jen jako, ze všech těch hadiček a monitorů jsem měla depku. Zlatá ZOO se zvířátky a hnojem,“ smála se mladá herečka, kterou aktuálně ji vídáme v seriálu ZOO, kde ztvárňuje populární Sidonii „Sid“ Novotnou.

Ve Studánce se také fotil kalendář s finalisty a Míša měla přiděleného finalistu č. 12., kterým je pro letošní ročník příbramský gastroenterolog Philip Waka Njeka - 35 let. „Povídali jsme si o tom, jak se dostal z Keni do Čech a proč si zrovna vybral obor gastroenterologie. Bylo to zajímavé. Snem mé babičky bylo, že bych mohla být doktorkou nebo zubařkou. Já, určitě! Zdravotníky obdivuji, protože zvládnout tak těžkou a odpovědnou práci není jen tak,“ prozradila Míša Pecháčková.

 

Fotogalerie