neuMoisture instant fix

17.06.2022 \\ Krása

Vitamíny, proteiny a pořádná dávka hydratace! To je přesně to, co naše vlasy potřebují po celý rok a v parných letních dnech to platí dvojnásob. Bezoplachový sprej neuMoisture instant fix je doslova nabitý přesně těmito látkami a ještě něčím navíc…

Lehký ochranný sprej neuMoisture instant fix je vhodný pro všechny typy vlasů, zejména pak pro vlasy vysušené slunečními paprsky, častým namáčením ve slané či chlorované vodě nebo také vlasy chemicky poškozené.

Bezoplachová péče hydratuje každý vlas do hloubky, zároveň mu dodává potřebné vitamíny a proteiny. Díky tomu pak vlasy dohromady tvoří účes na první pohled zdravý, přirozeně lesklý, na dotek hebký, poddajný, a tudíž snadný na úpravu.

V neposlední řadě pak sprej neuMoisture instant fix chrání vlasy před slunečním zářením, poškozením zvenčí a také tepelnou úpravou. Díky obsahu výtažků z heřmánku a přírodních esenciálních olejů z bavlníkových a meruňkových semen a avokáda navíc pomáhá vlasy rozplétat, krotit, zacelovat jejich roztřepené konečky a také regenerovat i zklidňovat pokožku hlavy.

"Instant fix se pro vás stane produktem, bez kterého už neodjedete na žádnou dovolenou. Dodává v létě tolik potřebnou hydrataci, vlasy nám nádherně uzavře, ale zároveň nenaruší ty úžasné plážové vlny, pro které si k moři jezdíme. A to ani v případě, že jej budeme aplikovat několikrát denně. Tak směle do toho!" Klára Doležalová, ambasadorka značky NEUMA.

Použití: Před finálním stylingem nastříkejte přiměřené množství přípravku do vlhkých vlasů. Produkt je možné použít i na jednotlivé prameny suchých vlasů před jejich úpravou žehličkou či kulmou.

Cena: 780 Kč - eshop.neuma.cz

Proč se spolehnout právě na značku NEUMA

V dnešním světě takřka neomezených možností výběru je někdy složité zvolit pro sebe ten správný výrobek. U nás se můžete spolehnout na to, že nikdy nelžeme a stojíme si za každým produktem, za jeho složením, silou a udržitelností.

Produkty NEUMA neobsahují žádné syntetické parfemace, ftaláty, isothiazolinony, sulfáty, parabeny, bromidy, chlorid sodný, 1,4-dioxan, lepek, neurotoxiny, sloučeniny hliníku, glykoly, zdroje formaldehydu, močovinu, karcinogeny ani látky znečišťující životní prostředí.

Naopak v našich produktech najdete pouze obnovitelné, prospěšné a barvostálé ingredience na rostlinné bázi a certifikované organické extrakty. Naše výrobky jsou čistě veganské, netestované na zvířatech a schválené organizací PETA. Z 90 % používáme recyklované obaly.

Fotogalerie