Talentovaná Tereza Vítů natočila klip ke své písni Co se změní

27.11.2017 \\ Magazín

Nepřehlédnutelná herečka Tereza Vítů, kterou diváci znají především coby intrikánku Alenu Koukalovou v seriálu Ulice, se s úspěchem prosazuje nejen před kamerou a na divadelních prknech, ale také za mikrofonem! Se svou kapelou Cuvée 24. listopadu vydává videoklip k písni Co se změní, kterou sama napsala. Osobitý pěvecký projev Terezy Vítů si můžete vychutnat „na živo“ 18. ledna ve Vile Štvanice. Koncert chystá Cuvée společně s projektem Vesna zpěvačky a textařky Patricie.

Klip k novince Co se změní vznikal v létě 2017 ve spolupráci s mladou produkční společností Fast Films Production a scénografkou Lenicou Rozsnyóovou, hudbu kapela nahrála ve studiu Borise Carloffa. Poselství výrazně barevného a svěžího klipu je jednoduché: Měli bychom zůstat i přes své nedostatky a nedokonalosti sami sebou, protože napodobování ostatních nám štěstí nepřinese. „Frontmanka“ Cuvée Tereza Vítů upřesňuje: „Píseň Co se změní reflektuje moje snažení minulých let o to být vyrovnaná, bezpodmínečně šťastná a perfektní. S kapelou jsme si z toho udělali touto formou legraci.“

Tereza Vítů, pětadvacetiletá rodačka z Prahy, měla k divadlu i hudbě blízko už od dětství. Založením kapely Cuvée, kterou spolu s ní tvoří zkušení a suverénní muzikanti Jan Aleš, Martin Drahoňovský a Tomáš Piala, si splnila velký sen. Jejich písně se pohybují na pomezí popu, folku, rocku a jazzu… zkrátka z různých žánrů výborně namíchané Cuvée. „Máme jako kapela velké plány. Ve studiu Miroslava Chyšky s plným nasazením pracujeme na svém prvním albu a hledáme nové zvukové možnosti. Příští rok bude pro Cuvée zásadní,“ má jasno Tereza.