Užijte si Den dětí v nejzábavnějším aquaparku v České republice!

28.05.2022 \\ Informace

Přemýšleli jste nad tím, jak zabavíte a zároveň překvapíte své ratolesti na mezinárodní svátek všech dětí? Vezměte je do Aquapalace Praha! Najdete zde nejdelší tobogán v České republice a více než 20 skluzavek a jiných vodních atrakcí, které zaujmou ratolesti každého věku. Čestlický aquapark si navíc pro všechny děti připravil malý dárek na přivítanou, unikátní virtuální realitu v tobogánu MAGIC TUBE i oblíbený Aquazorbing po celý den zdarma.

Program plný aktivit a novinek, které zajistí, že se vaše ratolesti nebudou nudit ani vteřinu – to je Den dětí v čestlickém Aquapalace Praha. Těšit se mohou například na jedinečnou virtuální realitu s vesmírnou tématikou v tobogánu MAGIC TUBE. Jedná se o unikátní atrakci, která zajistí zážitek více než „nad pozemských“ rozměrů, která bude navíc po celý den zdarma. Další atrakcí, kterou si budou moci vaše ratolesti zdarma vyzkoušet, je oblíbený Aquazorbing. Navíc si nejmenší návštěvníci odnesou malý dárek na památku.

Aktivity i pro dospělé

Ve Vodním světě si na své přijde opravdu každý, a to i dospělí návštěvníci. Nově je totiž zpřístupněný nejdelší tobogán v České republice. Divoká řeka měří rekordního čtvrt kilometru a všem vodním nadšencům zajistí adrenalinový zážitek.

Aquapalace Praha nabízí i další zóny, jež jsou jako stvořené k relaxu a odpočinku po náročném dni s ratolestmi. Zkuste během akce navštívit rozsáhlý Saunový svět, jenž je komplexem čtrnácti saun a prohříváren. Najdete v něm vyhlášené finské sauny, římské lázně či mnoho venkovních saun. Pro milovníky odpočinku, masáží a jiných procedur je ideálním místem luxusní SPA & Wellness.

Užijte si tento výjimečný den naplno!