Burgerfest zná svůj termín! Chutě a vůně burgerů všech druhů zakončí léto

26.05.2022 \\ Podniky

Závěr léta bude i tentokrát patřit již tradiční akci plné dobrého jídla, pití a zábavy, Burgerfestu. Ten se uskuteční v termínu 2. – 4. září na holešovickém Výstavišti v Praze a třídenní program nabídne především burgery všech druhů, ale i řadu kuchařských workshopů TOP šéfkuchařů z ČR i ze zahraniční, soutěže o kulinární ceny, koncerty a zábavu. Navíc se již po třetí v řadě spojí s akcí Prague Harley Days, která letos slaví 10. výročí. Se svým programem však ani Burgerfest nezůstane pozadu! Jeho 11. ročník tak bude skutečně stat za to.

„Loni jsme oslavili 10. rok Burgerfestu, takže letos pomyslně vstupujeme do druhé dekády. Máme za sebou největší a nejrozsáhlejší ročník, zápis největšího burgeru do České knihy rekordů a jedeme dál. Našim návštěvníkům chceme opět přinést ty nejlepší burgery, aby si z nich vybral skutečně každý, ať už je masožravec nebo třeba vegan, ale nezapomeneme ani na sladkosti nebo třeba italské či asijské pokrmy. Chybět nebudou ani skutečné osobnosti z řad šéfkuchařů, kteří během workshopů předají něco ze svého umu, a uvařit si s nimi budou moci i návštěvníci. Samozřejmostí bude i family zóna a zábava pro děti, koncerty a mnoho dalšího. A hlavně se opět spojíme s Prague Harley Days, akcí, která je o rok madší než my a tak 10. ročník chystá právě letos. Léto tak zakončíme ve velkém stylu, na jednu vstupenku si všichni budou moci užít hned dvě akce, takže se vyplatí už teď počítat s termínem 2. – 4. září,” říká Zdeněk Střížek, šéfkuchař a organizátor Burgerfestu.

Na co konkrétně se mohou návštěvníci v letošním roce těšit a jaké hity si pořadatelé připravili postupně detailněji odtajní v následujících dnech a týdnech. Namátkou jmenujme například soutěže v amatérském grilování, ochutnávání burgerů naslepo nebo v pojídání burgerů, při které nebudou účastníci moci používat ruce. Už teď je tak jasné, že toho nebude málo.

Nenechte si proto ujít již 11. ročník Burgerfestu plný dobrého jídla, pití a jedinečné zábavy a zakončete letošní léto, jak se sluší a patří. U toho nesmíte chybět!

KDY: 2. – 4. 9. 2022

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

Vstupenky ZDE

Více informací na www.burgerfest.cz

Fotogalerie