Originální dárky pro novomanžele

16.05.2022 \\ Design/Domov

Spojení dvou duší v lásce, vzájemné úctě i odevzdání. Svatba patří k nejdůležitějším okamžikům nejen pro samotný pár, ale také pro jejich rodiny a přátele. Jste letos součástí tak významné události? V tom případě nepodceňte výběr svatebního daru! Obálku s penězi nechte ale raději doma a místo ní sáhněte po originálním překvapení, jež bude zamilovanou dvojici doprovázet na cestě společným životem a bude jim připomínat ty neopakovatelné chvíle jejich velkého dne. Inspirovat se můžete kousky od společnosti Potten & Pannen – Staněk. Přímo v prodejně na pražském Újezdě navíc nabízí také svatební poradenství pod vedením šikovné Marcely Paťhové.

Pro milovníky designu

Symbióza estetiky a funkčnosti. Stohovatelná jídelní sada La Boule od porcelánky Villeroy & Boch potěší všechny nadšence funkčního designu. Originální je také svou historií, neboť dochované exempláře od původní návrhářky Helen von Boch z roku 1971 předběhly svou dobu o desetiletí a dodnes se prodávají v aukčních síních po celém světě. Ikonická La Boule tak bude novomanželům sloužit nejen jako rozložitelná sada porcelánu, ale také jako půvabný doplněk v interiéru. Pořídíte v několika barvách v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz od 6 985 Kč.

Pro geeky i zahrádkáře

Díky chytrému květináči Véritable® pokvete novomanželům (nejen) láska v každém ročním období. S autonomní domácí zahrádkou mohou po celý rok prakticky bez námahy pěstovat bylinky, jedlé květiny i malé odrůdy ovoce a zeleniny.  Práci za ně odvede smart květináč s LED osvětlením pro urychlení růstu a samozavlažovacím systémem, který domácího „zahrádkáře“ pomocí chytré aplikace upozorní na doplnění vody. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 6 150 Kč.

Pro náročné

Nadčasová, sněhově bílá porcelánová váza o výšce 25 cm je součástí autorské kolekce Phi značky Rosenthal, jež vznikla pod rukama špičkového umělce britské designerské scény, Cairna Younga. Na první pohled vás zaujme svým geometricky členitým povrchem připomínajícím sněhové vločky, který v interiéru dokáže doslova kouzlit a hrou stínů vytvářet jedinečnou atmosféru a iluzi pohybu. Luxusní doplněk do interiéru zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 10 090 Kč.

Pro mlsné jazýčky

Překvapte budoucí novomanžele formou ve tvaru srdce od burgundské značky Emile Henry. Znáte snad sladší způsob vyjádření lásky než vlastnoručně upečený dort? Tento jim navíc bude připomínat jejich svatební den. Forma je vyrobena z odolné keramiky o objemu 1,5 l a vnitřním rozměru 27 cm. Má zvlněné okraje a barvu slonovinové kosti. Zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 950 Kč.

Pro milovníky zážitků

Co může být lepším dárkem do svazku manželského než společný zážitek? Pokud víte, že dvojice při sobotním večeru pravidelně sleduje pořad Peče celá země, zkuste jim udělat radost v podobě kurzu s takovou ikonou, jako je cukrář Josef Maršálek. Naopak, jiný pár zase ocení lekci s vítězkou soutěže Masterchef Česko 2021, Besky. Nejste-li si jisti, která aktivita bude ta nejlepší, nechte to na novomanželích a nadělte jim voucher na libovolný kurz vaření z nabídky Gourmet Academy, prémiové školy vaření pod záštitou Potten & Pannen – Staněk.

Pro opravdové gurmány

Víte, že snoubenci neodolají dobrému jídlu? Co jim tedy darovat značku hrnců, na kterou nedají dopustit ani michelinští šéfkuchaři a ve kterých se vařily dobroty dokonce i na palubě Titanicu? Měděný hrnec s poklicí Mauviel M´150s s vnitřní vrstvou z nerezové oceli skvěle vede teplo, a tak je ideální pro všechny, kteří milují rychlé a bezstarostné vaření. Velký objem 6,1 l pár ocení při přípravě všech druhů omáček, polévek, ale také příloh. Oslní i svým vzhledem a výjimečným řemeslným zpracováním, které je postaveno na stopadesátileté tradici. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz za 12 890 Kč.

Fotogalerie