Připravte se na léto s tělovým peelingem SCRUBS UP NICELY

14.05.2022 \\ Krása

Zatímco peeling obličeje je dnes téměř samozřejmou součástí péče, peeling celého těla je stále opomíjený. Před začátkem plavkové a opalovací sezony je přitom nezbytný pro krásné a dlouhotrvající opálení. Pokožka celého těla se přirozeně obnoví zhruba za 3–4 týdny, peelingem tomu můžete ale výrazně pomoci. Po dlouhé vyčerpávající zimě má pleť až šedavý nádech, za který mohou právě odumřelé buňky. Peelingem se jich zbavíte a efekt je v podstatě okamžitý – celé tělo se rozzáří. Odumírající buňky mohou způsobovat zejména v dekoltu a na zádech akné, které může být nejen „nehezké“, ale hlavně nepříjemné a bolestivé. V horkém létě, kdy se více potíte, je pleť na vznik akné i náchylnější. Pokud byste se staré pokožky nezbavili, sluníčko se nedostane k pigmentům, a tudíž se ani tak snadno neopálíte. Tělový peeling také pomáhá pokožku prokrvovat, takže se vyhladí a vypne. Opálení pak bude rovnoměrnější a v neposlední řadě vám také déle vydrží. Díky jemnému tělovému peelingu Scrubs Up Nicely od Bloom and Blossom se pak lépe vstřebají tělová i opalovací a poopalovací mléka. Díky tomu bude vaše tělo dokonale připravené na péči, kterou vám přírodní kosmetika Bloom and Blossom dopřeje.

Jak správně provádět peeling?

Peeling nepatří ke každodenní péči – tím byste pokožku zbytečně podráždili. Peeling Scrubs Up Nicely aplikujte zhruba 2x týdně nebo podle aktuální potřeby. Nejdříve si dopřejte sprchu nebo se naložte do lázně, aby se pokožka připravila. Pak naneste peeling Scrubs Up Nicely a rukama nebo masážní rukavicí krouživými pohyby vmasírujte. Zvláštní zřetel věnujte místům se sklony k přesušování jako kolena a lokty. Pak peeling opláchněte a pleť opečujte pěstícím tělovým olejem Bloom and Blossom You Glow Girl. U kosmetiky Bloom & Blossom si můžete být jisti, že v ní nenarazíte na jakkoliv škodlivé nebo závadné látky. Pro tu nejlepší péči o pokožku nesmí existovat kompromisy a každá ingredience si musí vysloužit právo být její součástí. Výjimečnou kvalitu kosmetiky Bloom and Blossom potvrzují dermatologové a není divu, že se stala oblíbenou i u celebrit jako je Kate Winslet, vévodkyně Kate a i u mnoha českých žen.

Bloom and Blossom SRUBS UP NICELY Tělový peeling

Díky tělovému peelingu Scrubs Up Nicely bude pleť celého vašeho těla hedvábně hladká a zářivá. Čisticí exfoliační směs tvořená krystalky cukru, kyselinou salicylovou, bambuckým máslem a olejem monoi dodá pleti potřebnou hydrataci a péči. Pěnivý tělový peeling je z 99 % přírodního původu a můžete se na něj spolehnout. Díky vůni bergamotu, cedrového dřeva, pačuli a jasmínu bude každé jeho použití dokonalým zážitkem pro všechny vaše smysly. Díky skvělému složení je vhodný pro použití i v těhotenství.

Cena 435 Kč/200 ml