Námořnický styl nikdy nezestárne!

09.05.2022 \\ Fashion

Jsou trendy, které si vás získají navždy a rok co rok se derou na výsluní. Jedním z těchto nestárnoucích trendů je i námořnický styl. Nadčasové pruhované kousky v  modro-bílé nebo červeno-bílé kombinaci se staly neodmyslitelnou součástí letních šatníků. Pokud v tom vašem ještě nezaujaly čestné místo, je nejvyšší čas to napravit! Jaké modely budou letos největším hitem?

Letošní námořnické sezóně vévodí především pohodlné ležérní oblečení ve volnějších střizích. Proměňte se ve stylovou námořnici v atraktivních pruhovaných šatech. Modely z pevnějších materiálů s tříčtvrtečním rukávem se perfektně hodí už nyní do proměnlivého počasí. Na letní dovolenou si naopak přibalte vzdušnější šaty s krátkým rukávem, nebo na ramínka.Nejste zrovna šatový typ? V tom případě vsaďte na osvědčenou kombinaci pruhovaného topu a šortek, případně lněných, či bavlněných kalhot. V aktuálních kolekcích najdete pruhovaná trika, košile klasické i na zavazování, volnější tuniky, lehké jarní svetříky a kardigany.

Dáte přednost klasickým námořnickým barvám, nebo si troufnete i na jiné pruhované kombinace, například na poutavou zeleno-bílou, nebo khaki s krémovou? Líbí se vám námořnický styl oblékání, jenže ve výrazných pruzích, ani v jemných proužcích se příliš necítíte? Stačí zkombinovat barvy typické pro tento styl, tzn. modrou a bílou, přidat akcent červené, a voilà, námořnický vzhled hodný Francouzské riviéry je na světě.