Zažijte jaro v trendy plátěnkách

07.05.2022 \\ Fashion

Představujeme vám aktuální kolekci oblíbených plátěných tenisek značky Deichmann. Dáváte-li přednost jednoduchému a nadčasovému stylu oblékání, věříme, že si vyberete! Hodí se totiž k většině jarních a letních outfitů a jsou nesmírně pohodlné.

Na výběr máte klasické bílé modely, kousky s poutavými detaily i plátěnky v něžných pastelových, či přírodních barvách. Pokud naopak patříte k těm, kteří svou obuví rádi zaujmou, vyrazte do ulic v plátěných teniskách v neotřelém designu. I tady nebudete vědět, které raději zvolit. V kolekci Deichmann se objevují barevné batikované plátěnky, kousky s romantickým květinovým dekorem, ale také námořnické kousky, plátěnky zdobené puntíky, anebo vyšívané modely se stuhami místo tkaniček. Protože pomalu začíná sezóna svateb, právě poslední zmíněné jsou skvělou alternativou na přezutí pro budoucí nevěsty.

Kromě plátěnek v klasickém designu s gumovou špičkou najdete v kolekci také vysoké kotníkové plátěnky, nebo modely na silné gumové podešvi. Plátěné tenisky se dají ladit se sportovním stylem, ale i s elegantnější sukní či letními šaty. Fantazii se meze nekladou. Díky prodyšnému textilnímu svršku je můžete nosit od jara až do brzkého podzimu. To zní jako ideální obutí, nemyslíte?

Fotogalerie