Šampaňský dům Veuve Clicquot slaví 250

10.04.2022 \\ Alko/Nealko

Ikonický šampaňský dům Veuve Clicquot zve vážené hosty, aby oslavili 250 let nesporného savoir-faire nezapomenutelným zážitkem na palubě legendárního historického vlaku Venice Simplon-Orient-Express, provozovaného společností Belmond. Opulentní cesta na dvě noci následuje kroky Veuve Clicquot a sleduje přepravní trasu prvních lahví šampaňského v roce 1772. Cesta začne v šampaňském domě v Remeši a zakončená bude přenocováním v hotelu Belmond Cipriani v italských Benátkách. Na palubě si hosté nejen připijí na důležitý milník šampaňského domu Veuve Clicquot, ale také si vychutnají vynikající menu napárované s bublinkami.

Od východu slunce v Remeši po západ slunce v Benátkách

Dvě noci inspirované proslule žlutou etiketou na láhvi zavedou hosty na „cestu kolem slunce“. Nezapomenutelná cesta začne 5. června 2022 v Remeši v Champagne obědem s degustací šampaňského v jedinečných Veuve Clicquot Crayeres, který pořádá sklepmistr Didier Mariotti. Poté, co hosté nastoupí do Orient-Expressu a obléknou se do svých okázalých elegantních outfitů, si vychutnají večeři o čtyřech chodech s párováním, kterou připravil světový restauratér Jean Imbert. Oslavy výročí Veuve Clicquot budou pokračovat dlouho do noci v Bar Car ‚3674‘.

Následující den ráno, při průjezdu majestátními Alpami, budou hosté moci obdivovat východ slunce z oken svých luxusních pokojů nebo se nadechnout čerstvého svěžího vzduchu během zastávky v Innsbrucku. Po příjezdu do Benátek je přepraví lodí do hotelu Cipriani na ostrově Giudecca, kde stráví magickou noc. Na zakončení nezapomenutelné cesty si hotel pro hosty připravil ples, který příznačně nese název „Západ slunce“.

12 výjimečných hostů si může zarezervovat i jedno ze šesti Grand Suite na palubě vlaku s vlastní koupelnou. Tito hosté si navíc užijí exkluzivní noc před nezapomenutelnou cestou vlakem v hotelu Veuve Clicquot Hôtel du Marc v Remeši, v Champagne.

Pár šťastlivců z celého světa si může cestu rezervovat přímo u Maison Veuve Clicquot. Ceny zážitkových balíčku se pohybují od 180 000 Kč.