Módu pro jaro jako stvořenou najdete v Simple and Sweet

08.04.2022 \\ Fashion

Zima je definitivně u konce a otěže přebírá nejpozitivnější roční období, jaro. Svůj volný čas můžete konečně trávit venku – procházkami a sportovními aktivitami v přírodě nebo výlety na nejkrásnější místa v republice. Aby byly vaše cesty příjemné a váš vzhled perfektní za každé situace, musíte v první řadě jaru uzpůsobit svůj šatník. V Simple and Sweet naleznete za skvělé ceny nejen pohodlnou módu, ale především obuv, která tvoří absolutní základ každého outfitu.

Móda slunečných dní

Jestli hledáte ideální boty na jaro, pak jsou to tenisky. Cítit se v nich budete skvěle nejen na výletech s přáteli, ale i při cestě do práce nebo romantické procházce po městě. Lze je nosit ke kalhotám, sukni, a dokonce i dlouhým šatům, aniž by outfitu ubíraly na stylu. V e-shopu Simple and Sweet objevíte nejen klasické a kotníkové „plátěnky“, ale i espadrilky a slip-ony, které vynikají komfortem a ležérností.

Když přijdou přeháňky

Jarní počasí je nevyzpytatelné. Ráno nás obdaří sluníčkem, odpoledne se však stáhnou mračna a po zbytek dne lije jako z konve. Není tak od věci svůj jarní šatník doplnit obuví, která ustojí i nejdivočejší přeháňky. Simple and Sweet vám přináší celou řadu stylových holínek, díky nimž udržíte své nohy v suchu za každé situace. Na chatu se vám pak budou hodit praktické galoše vhodné do deště i pro práci v mokrém terénu.

Fotogalerie