Albi přináší dárky a doplňky nejen pro nevěsty, ale i pro svatebčany

31.03.2022 \\ Fashion

Některé životní události jsou tu proto, aby se oslavovaly naplno! Svatba je dozajista jednou z nich, zpečeťuje totiž lásku dvou lidí – a pokud se svatebního dne budete osobně účastnit, určitě k nim máte blízko. Proto byste neměli zapomenout na originální svatební dar, kterým novomanželům ještě zpestříte jejich velký den a zároveň zanecháte vzpomínku na to, jak jste ho společně oslavili. Nejen pro svatbu, ale i rozlučku se svobodou vám Albi přináší praktické a zábavné dárky a doplňky, které si nevěsta i ženich naprosto zamilují.

Svatba je vyvrcholením lásky dvou lidí, a i vy jim jistě budete chtít do společného života něco věnovat. Nejoblíbenějším dárkem jsou samozřejmě peníze. Pokud je však chcete darovat originálněji než skrze obyčejnou obálku, nahlédněte do nejnovější nabídky Albi. Objevíte nejen designové dřevěné kapsy, pokladničku ve tvaru prasátka, ale i hlavolam na bankovky, při jehož otevírání se ženich s nevěstou trochu zapotí. Hledáte-li dárek od srdce, zvolte krásné fotoalbum nebo knihu hostů, do níž můžete s ostatními účastníky svatby zaznamenat své vzpomínky a vzkazy novomanželům.

Není to jen svatba, na kterou budoucí manželé do konce svého života nezapomenou. Rozlučka se svobodou slouží především k uvolnění napětí před velkým dnem, a proto by měla být plánována pečlivě a s láskou. Hlavním organizátorem se obvykle stává svědkyně, která nevěstu dobře zná a přesně ví, jakou zábavu ocení. Nezbytnou součástí rozlučkové party jsou hry a nejrůznější aktivity, díky nimž se dámské osazenstvo perfektně uvolní, a dokonce ještě lépe pozná. Důležité jsou však i drobné detaily – šerpa či závoj pro nevěstu, speciální trička nebo náramky, jimiž se může ozdobit celý nevěstin tým. Albi také pro tuto jedinečnou životní událost připravilo řadu krásných doplňků, díky nimž vám na loučení se svobodou zůstanou jen krásné vzpomínky.  

Více informací naleznete na: www.albi.cz

Fotogalerie