Přivítejte jaro pestrou sbírkou Motýlů

28.03.2022 \\ Alko/Nealko

Jaro je tady a s jeho dlouho očekávaným příchodem si všichni užíváme prosluněné dny a zvyšující se teploty. Mnoho lidí vnímá toto roční období jako příležitost k novému začátku. Můžete si změnit účes, koupit barevný kabát, vydekorovat domácnost v zářivých barvách, plánovat s partnerem dovolenou, nebo třeba začít s novým koníčkem. Ať už se rozhodnete přivítat jaro jakkoli, spojte pestrou paletu barevných Motýlů na obalech vín s jarními zážitky.

Každá barva v nás evokuje jiné pocity, vytváří jinou atmosféru a pojí se s různými emocemi. Jedna je vhodná k příjemnému odpočinku, druhá probouzí vášeň, další je ztělesněním optimismu a je tak ideální v čase, kdy se chceme bavit s přáteli. Stačí nechat se vést barvami a prožít si pestrobarevné jaro. Sbírka Motýlů je totiž i sbírkou plnou dobrodružství… která barva a jaký Motýl bude pro váš zážitek ideální?

Oranžová pro chvíle s úsměvem

S jarem se díky probouzející se přírodě a stoupajícím teplotám pojí zábava a dobrá nálada. Pokud se chcete se celé jaro vézt na vlně optimismu, pak se obklopte oranžovou! Právě ta je totiž barvou energie a života. Rozzařte sebe i své okolí svým okouzlujícím úsměvem. Příjemné chvíle pohody, zábavy a radosti doveďte k dokonalosti sklenkou oranžového Motýla.

Motýl Rizling Vlašský suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Zweigeltrebe suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Červená pro venkovní posezení

Paprsky slunce dopadají na terasu a posezení s partnerem může dotáhnout k dokonalosti snad už jen sklenka vína.  Odpoledne plné vřelých slov a žhavých pohledů perfektně doplní lahev s červeným Motýlem. Červená je barvou žhnoucího slunce, zlepšuje náladu, probouzí vášeň a znásobuje smyslové prožitky. Červená zároveň podporuje vitalitu a vybízí k realizaci vašich plánů. Proberete tak u sklenky vína, kam se společně vydáte nebo třeba jak si dále zvelebíte váš byt?

Motýl Tramín červený polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Merlot polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Fialová pro nový koníček

Láká vás vyzkoušet si nový koníček? Tvoření na hrnčířském kruhu, dřevořezbu, nový druh marmelády nebo už dlouho pozorujete to prázdné plátno v rohu pokoje? Dejte si sklenku fialového Motýla a naplánujte, do jakého projektu se pak pustíte. Fialová je totiž symbolem kreativity a tvůrčí síly. Přináší inspiraci a podporuje fantazii a odvahu odhodlat se zkusit něco nového! A protože je barvou mystiky a kouzel, na úspěch projektu nebudete čekat dlouho.

Motýl Rulandské šedé suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Zelená pro piknik v přírodě

Zelená je barvou rovnováhy a klidu. Není divu, že je univerzálním symbolem přírody a je spojována s regenerací a načerpáním nových sil. Sbalte tak stylově lahev zeleného Motýla, košík s oblíbenými pochutinami a vyrazte s přáteli do přírody! Věděli jste, že kromě přátelství a pocitu sounáležitosti povzbuzuje zelená barva také chuť k jídlu? Na piknik je tak ideální volbou!

Motýl Sauvignon Blanc polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Veltlínské zelené suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Svätovavrinecké polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Modrá pro chvíle pohody

Vrátili jste se z výletu příjemně unavení a teď máte náladu na pořádnou dávku odpočinku? Modrá barva má relaxační účinky a je spojována se spokojeností a harmonií. Oddejte se se sklenkou modrého Motýla tomu, co vám přináší klid a potěšení. Bude to poslech oblíbené hudby, vrátíte se k zamilované knížce, nebo si pustíte příjemný film? Každopádně to bude úžasný relax!

Motýl Riesling polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Rosé polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Modrý Portugal suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Žlutá pro setkání celé party

Žlutá reprezentuje optimismus, veselí a radost. Vyvolává emoce a pocity, stejně jako když je zataženo a vyjde sluníčko. Přináší uvolnění a pocit souladu, tedy přesně to, co je klíčové pro setkání s přáteli. Na podvečerní sešlost s okruhem svých blízkých tak doneste lahev žlutého Motýla, na výběr máte hned ze tří variant.

Motýl Chardonnay polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Müller Thurgau suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Motýl Cabernet Sauvignon polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Růžová pro odpoledne s kamarádkou, bílé

Růžová symbolizuje soudržnost vztahů a lásku. Nejen tu partnerskou a romantickou, ale i hluboké city k dalším blízkým. A jednou z nejbližších osob bývá nejlepší kamarádka. Povězte si při sklence růžového Motýla, co je ve vašich životech nového, a proberte všechny radosti a strasti všedního dne. Růžová údajně podporuje i chuť na sladké. Připravte se a překvapte oblíbeným zákuskem.

Motýl Muskat Ottonel polosuché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Bílá pro noc pod hvězdami

Bílá barva symbolizuje vznešenost, čistotu, jasnosti nové začátky. Přibalte s sebou lahev bílého Motýla na večer strávený pozorováním oblohy poseté hvězdami. Pokud některá z nich bude zrovna padat, myslete na svá tajná přání. Bílá je barva pravdy. Položte otázku a přijde odpověď, zjeví se vám jasná pravda.

Motýl Rulandské biele suché, k dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč

Fotogalerie