Nejmilejší kalendář pro babičku a dědu - originální dárek pro prarodiče

14.11.2017 \\ Knihy/Výstavy

Koncem roku mnozí z nás řeší stejný problém: jaké nakoupit dárky a jaký koupit kalendář pro příští rok. Nenechávejte vše na poslední chvíli. Přinášíme inspiraci, čím obdarovat prarodiče a jak je potěšit tím nejkrásnějším dárkem.

Pro prarodiče jsou tím nejcennějším dárkem výtvory jejich vnoučat. Týdenní stolní kalendář je zase tradičním a užitečným pomocníkem. Nejmilejší kalendář pro babičku a dědu v sobě spojuje obojí. Je speciálně uzpůsoben tak, aby do něj mohly děti vytvořit 12 obrázků - jeden na každý měsíc.  Stane se tak dárkem, který vzbudí nadšení u vánočního stromečku a zároveň bude přinášet radost a užitek po celý rok.  

Děti kalendář dotvoří vlastními obrázky, které babička a dědeček uvidí celý rok před sebou. Každý týden navíc obsahuje pranostiku, citát nebo zajímavost, která se k týdnu váže. Zároveň jsou zde malé tipy, jak si prarodiče mohou zpestřit aktuální týden. Ať už sami, nebo s vnoučaty a rodinou.

Obrázky mohou děti do kalendáře tvořit pomocí pastelek, vodovek, fixek, ale zároveň mohou do kalendáře cokoli vlepovat – listy ze stromů, koláž z fotografií... Zkrátka bude to pro děti příjemná zábava.

Součástí kalendáře je i velký arch se samolepkami, které mohou děti při své tvorbě využít. Samolepky lze vlepovat i k jednotlivým dnům – například v den, kdy má babička narozeniny. Většina babiček a dědečků používá stolní kalendář. Tento bude patřit určitě k těm nejmilejším, které kdy dostali, a bude jim přinášet radost po celý rok.

Nejmilejší kalendář pro babičku a dědu se svým týmem vytvořila PharmDr. Monika Kopřivová, zakladatelka portálu Babičkářství a autorka úspěšných knížek Babičko, vyprávěj, Dědečku, vyprávěj a originální hry pro babičku, dědečka a celou rodinu „Jak to tenkrát bylo?“.

Kmotrou Nejmilejšího kalendáře pro babičku a dědu je zakladatelka Nadace Krása pomoci Taťána Gregor Brzobohatá a část výtěžku z prodeje kalendáře bude navíc věnována této nadaci.

Kalendář je k zakoupení na www.babickarstvi.cz  a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 249,00 Kč.

Fotogalerie