Karel Gott si potřetí získal tatranské publikum

14.11.2017 \\ Koncerty/Festivaly

Hudební legenda - Karel Gott si už potřetí absolutně podmanil tatranské publikum. Diváci v Grand Hotelu Kempinski High Tatras ho přivítali standing ovation okamžitě po příchodu do sálu a to, že si během komorního koncertu získal jejich srdce, dokázali i tím, že standing ovation ho odměnili ještě pak šestkrát.

„Karel Gott se představil našim hotelovým hostům už potřetí. Při jeho první návštěvě dostal symbolický klíč od hotelu a my jsme rádi, že naši nabídku, aby se u nás cítil vždy vítán, přijal," řekla po koncertě Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski.

Jak Karel Gott řekl hostům v sále Grand Restaurant, Tatry jako malíř obdivoval a měl možnost zažít ve všech ročních obdobích kromě barevného podzimu. I proto by se do slovenských velehor určitě ještě rád vrátil. Jeho třetí vystoupení bylo ozvláštněné i další vzácnou hvězdou, a to Jitkou Zelenkovou, se kterou divákům zazpíval duet Běž za svou láskou. Fanoušky potěšil Karel Gott s kapelou Pavla Větrovce i skladbami jako: Bum, Bum, Bum, C'est la vie či Lady Carneval. Píseň Biene Maja zazpíval německy a věnoval ji ředitelce hotelu Kathrin Noll k 30. výročí její práce v hotelnictví. Jitka Zelenková svým fanouškům zazpívala hity Z výšky nebes, Sem tam, Vyprávění a také mimo jiné skladbu Já se tiše odporoučím z repertoáru Karla Gotta.

Tatranský Grand Hotel Kempinski ukončil grandiózním koncertem stálic hudební scény letošní koncertní sezónu a další otevře příští rok na jaře, a to dalším exkluzivním hudebním vystoupením.

Zdroj foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras

Fotogalerie