Novinka Tea Tree Hemp

12.02.2022 \\ Krása

Rodina Tea Tree se letos dočkala nového člena, který svým multifunkčním použitím potěší i ty nejnáročnější. Nová řada Tea Tree Hemp je napěchovaná konopným olejem a upcyklovanými konopnými výtažky. Při její výrobě tedy využíváme celou rostlinu, a tak šetříme planetu a zároveň děláme vaše vlasy ještě krásnější.

Řada obsahuje celkem čtyři produkty, které jsou díky svému jedinečnému složení vhodné pro péči o tělo i vlasy. Jejich používání provází silný aromaterapeutický zážitek, který zrelaxuje vaše smysly, a navíc vás díky cedrovému dřevu, bergamotu a eukalyptu na moment přenese do šumějícího lesa. Zkrátka nevšední zážitek, který se jen tak neomrzí.

Šampon Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash díky své krémové pěně šetrně očistí vaši pokožku i vlasy a dodá jim potřebnou hydrataci. Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion můžete použít jako kondicionér, tělové mléko i vlasovou masku. Stačí ho nechat působit 3-5 minut a perfektní regenerace je na světě. A malý tip pro obzvlášť těžké dny – zkuste vmasírovat malé množství kondicionéru do zátylku a vychutnejte si příjemný relaxační zážitek.

Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash

300 ml 619 Kč / 22,51 €

Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

300 ml 709 Kč / 25,78 €

Tea Tree Hemp Multitasking Spray funguje nejen jako bezoplachový kondicionér, ale i jako stylingový produkt, který vašim vlasům poskytne poddajnou paměť. Díky konopnému oleji a konopným extraktům bohatým na proteiny navíc vyživuje prameny, krotí frizz a dodává oslnivý lesk. Miláčkem všech se bezesporu stane Replenishing Hair & Body Oil. Vlasům a pokožce poskytne dostatek živin, zklidní jakékoliv podráždění a nabídne sametově hebký finiš. S jeho pomocí dosáhnete hedvábně hladkého účesu, kudrn bez frizzu, ale i relaxačního pocitu jako po hodinové masáži.

Tea Tree Hemp Multitasking Spray

200 ml 649 Kč / 23,60 €

Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

50  ml 689 Kč / 25,05 €

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiální e-shopu Paul Mitchell® eshop.paulmitchell.cz