Dárky s vůní levandule z čisté přírody jsou ty nejlepší

04.02.2022 \\ Produkty

BIO levandulový sekt

Nejen na svátek sv. Valentýna, ale také pro všechny výjimečné okamžiky s vašimi blízkými je jako stvořený BIO levandulový sekt. U slavnostně prostřeného stolu, na terase nebo při společné koupeli se nechte okouzlit chutí a vůní levandule, královny bylin. V každé sklence se pak odráží i svit slunečních paprsků, které spolu s uklidňujícím šuměním bublinek přinášejí lepší náladu i příjemné myšlenky.

Levandulový vaječný koňak

Chcete si trochu zahřešit, ale došly vám poslední zásoby čokolády? Nemusíte smutnit, protože více než skvělou náhradu získáte ve voňavém BIO levandulovém vaječném koňaku z Levandulového údolí. Doslova nebe v puse zajistí dokonale vyvážená kombinace sirupu z BIO Levandule Chodouňské, smetany, vajec a cukru v BIO kvalitě a rumu. Skleněný obal přímo vybízí k dalšímu použití a šetří tak přírodu.

BIO levandulová harmonizovaná voda - pro všechny, kteří drží „suchej únor“

Levandulové údolí pamatuje také na všechny, kteří se rozhodli držet „suchej únor“ a strávit tak tento nejkratší měsíc v roce bez alkoholu. Těm doporučuje zakladatelka Levandulového údolí Helena Neumannová devítidenní kúru s BIO harmonizovanou vodou, což je čistý výluh z BIO Levandule Chodouňské a BIO citronu. Voda je po vzoru starých Egypťanů harmonizovaná přes zlatý filtr. Jedná se o unikátní patentovaný́ nápoj z české manufaktury Levandulového údolí. Nápoj vás nejen osvěží, ale pomůže při trávicích a nervových potížích, uvolňuje křeče, potlačuje plynatost a zmírňuje pocit tvrdého břicha při dlouhodobém sezení nebo řízení automobilu. Doporučené dávkování: 1 x denně ve večerních hodinách a v klidu vypít celou lahvičku.

Adopce BIO Levandule Chodouňské

Zcela výjimečným dárkem pro vaše blízké se může stát bylinka pěstovaná s láskou a péčí v Levandulovém údolí. Uděláte radost sobě, svým milovaným i samotné přírodě. Cílem projektu adopce BIO Levandule Chodouňské je kromě jiného také výzkum této byliny jako pomocníka pro boj s nejrůznějšími typy onemocnění a výstavba EKO kempu v nádherném prostředí čisté přírody Levandulového údolí.

Adopce 1 rostlinky stojí 1 000 Kč, jako poděkování získá zájemce zápis na Zdi cti, čestný titul Filantrop planety nebo zážitkový oběd pro dva v Levandulovém údolí.

">

Credit: Levandulové údolí

Fotogalerie