Valentinské dárky ro ní i pro něho

03.02.2022 \\ Zdraví

Svátek všech zamilovaných se blíží. Společná večeře příjemné drobnosti či společný víkend, jsou skvělé tipy. Inspirujte se dárky, které potěší každou ženu i muže, které si můžete užít společně.

HAAN antibakteriální čisticí sprej na ruce

Inovativní voňavý dezinfekční sprej HAAN na ruce ničí 99,9 % bakterií a virů bez použití vody. Vůně Manhattan Glacé z nové kolekce Shake It Up voní jako svěží ovocný koktejl z červených bobulí s rebarborou. Nabízí se však v mnoha barevných variantách i vůních. Má velmi atraktivní designové balení, které skvěle padne do ruky i kapsy. Skvělý do auta, letadla, v městské dopravě, v kanceláři nebo na nákupech. Ruce jsou po použití čisté, příjemně voní a díky aloe vera jsou i hydratované. Systém dávkování zaručí ideální množství pro nejlepší vyčištění rukou a tak vydrží 4x déle než běžný gel. Neobsahuje silikony, sulfáty ani parabeny a není testován na zvířatech. Dezinfekce HAAN je k dispozici široké škále barev a atraktivních vůních. Je tak ideálním drobným dárkem, který se hodí každému. Je znovu naplnitelný. Cena 179 Kč. Nabízí www.aurio.cz a FAnn parfumerie.

Romantické dny v hotelech Ensana v Mariánských Lázních

Nejkrásnějším dárkem je ten, který si užijete oba spolu. Nechte se rozmazlovat a prožijte ve dvou láskou protkaný valentýnský víkend Mariánských Lázních. Balíček Ensana - romantické dny můžete využít v hotelech Ensana Centrální Lázně, Hvězda, Nové Lázně a Pacifik. Zůstaňte dvě nebo více nocí s polopenzí, ke kterým navíc dostanete kytici, šampaňské s ovocným talířem přímo na pokoj. Ubytování v luxusních pokojích či apartmá, které jsou vybavené dle stylu jednotlivého hotelu, doplňuje možnost využít lázeňské a saunovací zázemí a fitness. V pětihvězdičkovém hotelu Nové Lázně si navíc můžete dopřát koupele v historických Římských lázních se dvěma bazény, vířivými proudy a whirlpoolem i saunový svět s finskými saunami, saunáriem, parní saunou a kryosaunou. Že láska prochází žaludkem, je známá věc, a nejenom proto je ve všech hotelech kladen důraz na zážitkovou gastronomii, zaměřenou na zdravou a vyváženou stravu. www.ensana.cz