Valentýnský balíček od Grown Alchemist

18.01.2022 \\ Krása

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a my pro vás máme tip na dokonalý dárek pro svou drahou polovičku - sadu výživných balzámů na rty od Grown Alchemist.

Inovované balzámy, netónovaný Age-Repair Lip Treatment a jemně tónovaný Tinted Age-Repair Lip Treatment, bohatě hydratují rty, zároveň viditelně zvětšují jejich objem a v neposlední řadě také redukují jemné vrásky na jejich konturách a v jejich bezprostředním okolí.

Proč se spolehnout na Grown Alchemist

Veškeré přípravky Grown Alchemist, balzámy na rty nevyjímaje, jsou postaveny na účincích bioaktivních ingrediencí a jejich výjimečných kombinacích či speciálních recepturách, které obnovují přirozené fungování buněk a s ním i jedinečnou krásu každého z nás.

Za své zcela unikátní vlastnosti vděčí balzámy Age-Repair Lip Treatment těmto bioaktivním složkám:

Tri-peptidy v pokožce stimulují přirozenou produkci kolagenu a hyaluronanu, čímž znatelně zvětšují objem rtů. Navíc redukují rýhy a vrásky, díky čemuž zanechávají rty plné a hladké.

Triglyceridy získané z extraktu máslovníku afrického mají významné regenerační vlastnosti, protože jemnou pokožku rtů bohatě hydratují a zároveň v ní dodanou vlhkost na dlouhou dobu uzamknou. Ústa tak zůstávají jemná.

Rutin, salicylát a flavonoidní antioxidanty z výtažku z fialkových listů mají antiseptické a také hojivé vlastnosti, proto zanechávají rty v optimální kondici bez bez prasklin a suchých míst.

Použití Age-Repair Lip Treatment

Pro okamžité zvětšení objemu rtů, jejich úpravu a také pro antiagingové účinky aplikujte rovnoměrně na celou plochu úst tak často, jak cítíte potřebu.

Valentýnský balíček Grown Alchemist - Age-Repair Lip Treatment a Tinted Age-Repair Lip Treatment, 2 x 4 ml: 928 Kč/32 EUR.

Fotogalerie