Dejte sbohem pomerančové kůži

14.12.2021 \\ Krása

Pomerančová kůže může potkat naprosto kohokoliv, ale rozhodně to není nic, čeho bychom se měli bát. Jde o přirozený jev, který je podpořen hormonálními složkami, zejména estrogenem, který ovlivňuje metabolismus tkání a tuků a způsob práce žilních a lymfatických cév. Ve zkratce to vede k zadržování vody. Nicméně je zde celá řada možností, jak můžeme pokožce navrátit pružnost a pomoct jí ve správném fungování.

Základem je zdravý životní styl. Tím, že zlepšíte své stravovací návyky, nekouříte a pravidelně cvičíte, můžete ve skutečnosti dobře předcházet vzniku celulitidy a účinně proti ní bojovat.

Zdravá vyvážená strava je základ, jelikož je to něco, co může pomoci zabránit hromadění tukové tkáně. Pokud rádi šetříte čas a sáhnete častěji po něčem sladkém nebo po balených výrobcích plných soli, měli byste konzumaci takových výrobků značně omezit. Stejně tak v případě alkoholických nápojů. Naopak zařaďte do jídelníčku více ovoce a zeleniny, jelikož jsou důležitým zdrojem minerálů, vitamínů a antioxidantů.

Důležitá je také hydratace, dbejte každý den na dostatečný příjem tekutin. Díky tomu budete snáze bojovat proti zadržování vody, které často doprovází celulitidu a způsobuje hromadění tekutin a toxinů. Optimální množství většinou představuje alespoň 1,5 litru vody denně v pravidelných intervalech. S odváděním přebytečných tekutin vám také mohou pomoci bylinné čaje. Zařadit do svého programu byste měli také pravidelný pohyb, nemusíte zvedat těžké činky, pro zdraví postačí pravidelná svižná procházka.

Vliv na výskyt pomerančové kůže má, možná překvapivě, také naše oblečení. Vaší kůži rozhodně nesvědčí těsné oblečení, měli byste volit volné střihy a prodyšné materiály.

Tipy na produkty z řady bioten BODYSHAPE

Kosmetická značka bioten vyvinula úspěšnou řadu BODYSHAPE, paletu výrobků zaměřených na partie náchylné k celulitidě, které účinně pomáhají dosáhnout pevnější a hladší pokožky v problémových partiích.

Řada BODYSHAPE bojuje proti celulitidě a zlepšuje vzhled těla díky kombinaci účinných přírodních surovin získávaných jemnými extrakčními metodami šetrnými k životnímu prostředí, které uchovávají jejich aktivní složky. Z této řady jsou nyní na trh uvedeny tři velké novinky.

bioten BODYSHAPE Remodelační gelový krém 200ml

Remodelační gelový krém značky bioten obsahuje LIPO-DETOX, což je komplex přírodních surovin a silných aktivních složek, který působí proti celulitidě na mnoha úrovních. Obnovuje kolagenovou strukturu kůže a zvyšuje mikrocirkulaci pro elastičtější a pevnější pokožku. Urychluje navíc lipolitickou aktivitu a redukuje tukovou tkáň pro přetvoření těla. Produkt tvoří i 100% přírodní výtažek z plodů acai. Záněty způsobené celulitidou jsou redukované a pomerančová kůže mizí.

Cena:  249 Kč / 200 ml

bioten BODYSHAPE Bioaktivní kofeinový gel proti celulitidě 200ml:

bioten BODYSHAPE Bioaktivní kofeinový gel proti celulitidě účinně cílí i na odolávající celulitidu komplexním formovacím účinkem!

Obsahuje 100% přírodní zelenou kávu a Coffee XL Slim Complex, jedinečnou kombinaci bioaktivního kofeinu a dalších přírodních ingrediencí, která je dobře známá svými optimálními zeštíhlujícími účinky a celkovým rychlým působením proti celulitidě.

Cena:  249 Kč / 200 ml

bioten BODYSHAPE SLIM NO GYM GEL

bioten BODYSHAPE Slim-No-Gym Gel proti celulitidě obsahuje vysoké procento ACTIGYM™, silné a oceňované ingredience založené na bermudském mořském planktonu získaném prostřednictvím mořské biotechnologie. SLIM NO GYM napodobuje účinek vytrvalostního cvičení, které zlepší vytvarování těla. Nově vytvoří siluetu zmenšením obvodu pasu, vykreslením kontur stehen a ochablých paží. Gel je navíc vylepšený o výtažek z brusinek přírodního původu, bohatým na třísloviny, vitamín C a AHA ovocné kyseliny

Cena: 249 Kč/150 ml

Fotogalerie