Petr Vojnar ani po roční léčbě slinivky není ještě stále v pohodě

10.12.2021 \\ Magazín

Petr Vojnar moderoval reopening velmi příjemné kavárny Café & Bar Stromovka Collection. Stoly se prohýbaly pod tíhou nejrůznějších lahůdek, popíjelo se prosecco, usrkávala se voňavá kvalitní káva, ale on nemohl vlastně vůbec nic ochutnat. Stále se ještě totiž dostatečně nezotavil po onemocnění slinivky, i když už je to vlastně rok, co byl akutně přijat a ihned odoperován.

Na večírky ho už drahný čas z pochopitelných důvodů neužije. „Já nikam ani nechodím a hlavně, já nemůžu kávu, nemůžu alkohol a nemůžu ani bublinky,“ postěžoval si, že si vlastně v kavárně nemá co dát… „To není nic proti kavárně, ale je to o tom, že zdraví mi to nedovoluje,“ vysvětlil disciplinovaný moderátor. Na počátku své nemoci nevěřil prognózám, že rok, až dva se bude zotavovat z nepříjemného onemocnění. „Jsem si říkal, že se zbláznili, ale ono to fakt tak je. Já jsem vlastně šel do nemocnice 1. ledna, takže ono je to skoro rok a teď je to tak nějak, plus mínus autobus, devět z deseti. Takže rok a půl, než se to zlepší úplně,“ přiznal, jak na tom je aktuálně zdravotně.

Petr Vojnar se těší na sváteční odpočinkové období, i když nijak zvlášť Vánoce neprožívá. „Mě se líbí, ale nestresuji se z nich,“ upřesnil raději, aby to nevyznělo jinak, než to myslel. Vánoce stráví s rodinou, s rodiči a bratrem. „Na to se těším nejvíc, protože se sejdeme jenom my čtyři. Táta udělá svoje řízky, bramborový salát a speciální polévku. V průběhu roku se takhle nikdy nesejdeme,“ prozrazuje moderátor.

Fotogalerie