Nové minerální pigmenty pro dokonalý wow efekt

04.12.2021 \\ Krása

Objevte intenzivně zářící minerální pigmenty od Annabelle Minerals, které dodají hvězdný finiš každému make-upu a rozzáří i nenalíčený obličej. Přesvědčte se sami.

Nové minerální pigmenty Gems od Annabelle Minerals mají na jedné straně jemnou konzistenci a přírodní složení, které nezatíží pleť, na straně druhé se však postarají o obrovský wow efekt, neboť dokonale rozzáří každý obličej.

Díky vysoké koncentraci pigmentových částic jsou Gems velmi intenzivní a zároveň vysoce odolná líčidla, jež zaručí dlouhotrvající účinek. Pigmenty je možné použít samostatně pro rozjasnění nenalíčeného obličeje, dekoltu i jiných částí těla nebo jako topper, který rozzáří make-up.

Annabelle Minerals Gems jsou baleny v ekologicky šetrných skleněných nádobách s hliníkovým víčkem, hodí se pro běžné nošení i pro speciální příležitosti a k dostání jsou v těchto jedinečných odstínech:

AMBER - harmonicky zlatý pigment úchvatně rozjasní každý nenalíčený obličej, ale vypadá skvěle i coby topper na očních stínech v teplých odstínech, jako jsou například Nougat, Cinnamon a Cocoa Cup.

ELECTRUM - poloprůsvitný pigment s jiskřivým základem dodá energii každé pokožce a v kombinaci s očními stíny Frappe, Margarita, Ice Cream nebo Cappuccino se navíc postará o jedinečný diamantový efekt.

ROSE GOLD - pigment v odstínu pudrové růže s drobnými hnědými částečkami propůjčí každému líčení romantický sametový finiš. Skvěle se hodí k chladným tónům, jako jsou například oční stíny Vanilla, Water Ice, Platinium nebo Margarita.

RUBY - hřejivý růžový pigment se díky korálovému základu a příměsi vínových tónů postará o perfektní zvýraznění důležitých partií. V kombinaci s klasickými odstíny Smoky a Blueberry je ideální pro večerní líčení.

SUNSTONE - teplý sytě hnědý pigment s měděnými podtóny velkolepě rozzáří každý nalíčený i nenalíčený obličej. Pro intenzivnější výsledek se hodí tento pigment kombinovat s očními stíny v barvách Chocolate, Nougat či Cinnamon.

Annabelle Minerals Gems, minerální pigmenty v 5 odstínech, cena za kus: 279 Kč.

Fotogalerie