Třpytivé Vánoce s novou řadou doplňků Kipling

29.11.2021 \\ Fashion

Konečně přichází doba obdarovávání, večírků a rodinných setkání! Svátky se točí především okolo tradic, slavnostních večeří a v neposlední řadě i rozdávání dárků, nad nimiž je ten nejvyšší čas začít přemýšlet. Pojměte to letos stylově a darujte radost v podobě okouzlujících doplňků Kipling z nové, speciální dárkové kolekce.

Kolekce Together Again vyjadřuje vše, co pro nás znamenají Vánoce a oslavy konce roku. Právě teď je ten pravý čas na společná objetí, polibky, oslavy a obdarovávání. Nejnovější doplňky jsou úchvatné na pohled – reliéfní tkaniny doplňují řetízkové popruhy a nepřehlédnutelné metalické detaily – ale zároveň i vysoce funkční.

Všechen lesk svátečný sezóny se odráží v kouscích z řady Muze. Díky novým funkcím, jako je vyměnitelný řetízkový popruh či reliéfní satén, jsou kabelky, tašky i batůžky zcela nepřehlédnutelné. Stejnou radost svým nejbližším – ale i sobě, pokud se rozhodnete doplňkem zpestřit svůj sváteční outfit – uděláte s kousky z kolekce Style-It. Sváteční období rozjasní psaníčka zdobená flitry a třpytkami. Nekonvenční look doplňuje maximální praktičnost, která umožní mít všechny základní věci uspořádané a vždy po ruce.

Kolekce Paka, kterou všichni fanoušci Kiplingu znají a milují, se vrátila s vylepšenými funkcemi a styly. Spojení prvotřídní funkčnosti a moderního vzhledu přináší jedinečný požitek. Batůžky, kabelky a tašky jsou vyrobeny z hladkých, vodoodpudivých materiálů ve sváteční červené či zelené barvě.    

Více informací: www.ignazrosler.cz/znacka/kipling/

Fotogalerie