Když Sokol bojuje se Sokolem, kdo asi vyhraje???

22.11.2021 \\ Magazín

Herec a moderátor Ondřej Sokol je ve velmi dobré kondici. Jak to dělá přesně nevíme, ale prý byl viděn v jedné nejmenované pražské tělocvičně, kde cvičil, dělal přemety a hlavně zjistil, že není Sokol jako Sokol. O co vlastně šlo a jakouže měl příležitost to zjistit?

Zvláštní souboj si pro Ondřeje Sokola vymyslel realizační tým brněnského výstaviště, byl totiž opět hlavním hrdinou klipu pro festival Life! který byl tradičně, tak trochu bláznivý. To, že se scénář tvořil až na místě nebyla však úplně chyba týmu, ale bylo to naprosto nečekané... Na natáčení totiž nemohla nečekaně dorazit jeho „spolubojovnice“ tenistka Lucka Šafářová, avšak on excelentně improvizoval. Stal se tak dvěma Sokoly naráz, a dokonce sám proti sobě bojoval. Zápletka byla nakonec postavena na sportovním souboji dvou Sokolů

„Ondra Sokol jako Sokol – cvičenec a Sokol – herec se přou, kdo z nich je lepší Sokol. Potom společně bojují ve třech disciplínách: prostná, tanec a počítačové hry. Ve finále je to nerozhodně a oni se kvůli tomu servou,“ prozrazuje Dita Brančíková onu zápletku, tisková mluvčí festivalu. 

A proč zrovna Ondřej Sokol? K festivalu Life! už neodmyslitelně patří už 8 let. Je jeho ambasadorem a po jeho boku se vystřídala už celá řada známých tváří, které spojuje zájem o sport, a hlavně zábavu kolem něj. „Na všechny vzpomínám rád. Bavilo mi tančení s Mádlem, bavilo mě i tančení s Leošem Marešem nebo Luckou Borhyovou, já vzpomínám hrozně rád na všechny,“ říká herec a moderátor. Zároveň se netají tím, že brněnský festival sportu, tance a zábavy rád navštěvuje s celou rodinou. „Když to bylo poprvé, tak Adámek (syn) se tam chtěl podívat a byl tam tak nadšený, že se vracíme a beru to jako rodinný výlet,“ doplnil Sokol. Nedávno dokonce v Brně získal ke svým kulatým narozeninám nečekaný dárek od Hanky Holišové. Stal se náčelníkem ornitologického oddílu Sokola Brno II.!

Fotogalerie