Stylové a pečující Vánoce od Erborian

25.11.2021 \\ Krása

Raději dárky dáváte nebo dostáváte? My v Erborian zastáváme názor, že nejlepší je darovat to, co bychom sami chtěli pod stromečkem najít. Proto letos přicházíme se stylovými vánočními kazetami, které jsou plné přípravků pečujících o pleť.

Potěšte své nejbližší kvalitními přípravky, které budou opravdovým přínosem pro jejich pleť.

Erborian The CC Glow House

Darujte dynamické duo přípravků, které okamžitě rozzáří pleť a vylepší její strukturu.

ERBORIAN CC CREAM

Jde o perfektní kombinaci hydratačních a krycích složek, která se postará o dlouhodobé vyživení pleti a zároveň o její sjednocení. Přípravek je obohacený o výtažky z pupečníku asijského, jež jsou zodpovědné za vydatnou hydrataci pokožky, díky tomu také zpomalují proces stárnutí a zároveň snižují viditelnost drobných vrásek. Na první pohled má CC Cream bílou barvu, po nanesení na obličej se však dokonale přizpůsobí tónu pleti. Díky ochrannému faktoru SPF 25 navíc poskytuje ochranu před slunečním zářením.

ERBORIAN RED PEPPER PASTE MASK

Maska z červeného pepře má sametovou texturu a složení, jež je inspirované tradiční korejskou pepřovou pastou Gochujang. Díky unikátním výtažkům z dužiny červeného pepře dodává pleti mohutnou dávku energie, která se postará o její okamžité rozjasnění, vyhlazení a také posílení. Po pravidelném používání je pleť viditelně hladší, sjednocená a přirozeně zářivá.

Erborian The CC Glow House
(Erborian CC Cream, 45 ml & Erborian Red Pepper Paste Mask, 50 ml): 1.359 Kč.

Erborian The BB Glow House

Darujte dvojici přípravků, jež se postarají o rychlé zdokonalení a vyhlazení pokožky. Sada obsahuje:

ERBORIAN BB CRÈME

Unikátní BB krém je založen na výtažcích ženšenu, jež pleť vitalizují, redukují jemné vrásky a navíc působí proti hyperpigmentaci. Krém má vysoce hydratační složení a lehkou nemastnou texturu. Po jeho použití je pleť viditelně jemnější, hladší, přirozeně krásná, smyslně hebká a hedvábně matná. Díky faktoru SPF 20 se přípravek navíc postará o ochranu pokožky před UV zářením.

Erborian Milk & Peel Mask

Pětiminutová maska nejprve jemně, za to však velmi účinně odstraní z pokožky obličeje odumřelé buňky a následně jí poskytne vydatnou výživu. Erborian Milk & Peel Mask je navíc založena na blahodárných účincích sezamového mléka, o němž je známo, že prokazatelně vyhlazuje strukturu pleti a také na účincích sezamového oleje, který je bohatý na mastné kyseliny, tudíž pokožku vyživuje do hloubky. Při pravidelném používání zůstává pleť dlouhodobě bezchybná, svěží a rozzářená.

Erborian The BB Glow House
(Erborian BB Cream, 45 ml & Erborian Milk & Peel Mask, 60 g): 1.259 Kč.

Erborian The CC Glow Shop

Darujte kombinaci přípravků v cestovní velikosti, které se postarají jak o péči o pleť, tak i o perfektní make-up.

ERBORIAN CC CREAM

Jde o dokonalou kombinaci hydratačních a krycích složek, která zajistí dlouhodobé vyživení pleti a zároveň i její sjednocení. Přípravek je obohacený o výtažky z pupečníku asijského, jež jsou zodpovědné za vydatnou hydrataci pokožky, díky tomu také zpomalují proces stárnutí a zároveň snižují viditelnost drobných vrásek. Na první pohled má CC Cream bílou barvu, po nanesení na obličej se však dokonale přizpůsobí tónu pleti. Díky ochrannému faktoru SPF 25 navíc poskytuje ochranu před slunečním zářením.

ERBORIAN RED PEPPER PULP

Gelový krém pro trvalé rozjasnění pleti se svěží oranžovo červenou texturou je založen na výjimečných účincích výtažků z dužiny červeného pepře. Přípravek se snadno vstřebává, nezanechává mastný film a navíc obsahuje blahodárné složky, jako je například kyselina hyaluronová nebo niacinamid (vitamín b), jež se postarají o rychlé dobití energie a díky tomu pleť okamžitě rozzáří.

Erborian The CC Glow Shop
(Erborian CC Cream, 15 ml & Erborian Red Pepper Pulp, 20 ml): 589 Kč.

Fotogalerie